07 September 2012

(βίντεο) Εργοτέλης - Ρούβα


Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Εργοτέλης και Ρούβας στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση, με τον Γκόγκιτς να μην χρησιμοποιεί κανένα από τα τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας του.
«Απογοητεύτηκαν» όσοι βρέθηκαν στο βοηθητικό του Παγκρητίου για να δουν τους τρεις τελευταίους παίκτες που απέκτησε ο Εργοτέλης, καθώς κανείς τους δεν πήρε χρόνο συμμετοχής μιας και κρίθηκαν ανέτοιμοι. Αντίθετα ευχαριστήθηκαν με το θέαμα και το καλό ποδόσφαιρο που πρόσφεραν -στο πρώτο ημίχρονο κυρίως- οι δύο ομάδες.

Ίδια εικόνα του Εργοτέλη συγκριτικά με τα προηγούμενα φιλικά του παιχνίδια, πάρα πολύ καλή του Ρούβα ο οποίος έδειξε σημάδια βελτίωσης σε σχέση με την προηγούμενη φιλική του αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους.


Μοναδικά «νέα» πρόσωπα για τον Εργοτέλη ήταν ο Βραζιλιάνος Ουέλιγκτον ο οποίος ξεκίνησε βασικός και ο 22χρονος μέσος Λουκάς Τασηγιάννης ο οποίος δοκιμάσθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς όμως να δείξει κάτι το ιδιαίτερο και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα απασχολήσει τους κιτρινόμαυρους.
Για ένα ακόμα φιλικό ο προπονητής του Εργοτέλη έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον γιό του Άλεξ. Πάντως είχαν ενδιαφέρον κάποιες εσωτερικές αλλαγές που επεφύλαξε ο Γκόγκιτς στο φιλικό με την ομάδα της Γέργερης.

Συγκεκριμένα ο Σαρρής χρησιμοποιήθηκε αρχικά σαν δεξί μπακ και ακολούθως ως αμυντικό χαφ και ο Πίτσος σαν κεντρικός αμυντικός.
Πιο αναλυτικά οι κιτρινόμαυροι παρατάχθηκαν με τερματοφύλακα τον Καβουσάκη, αριστερό μπακ ήταν ο Γεωργίου, δεξί ο Σαρρής και στόπερ οι Πίτσος και Γιοβάνοβιτς. Στη μεσαία γραμμή ήταν ο Ουέλιγκτον και από εκεί και πέρα ήταν οι γνωστοί παίκτες που έχουν χρησιμοποιηθεί και στα προηγούμενα φιλικά, οι Μπουχαλάκης και Ρομάνο στο κέντρο, αριστερά στην επίθεση ο Χαντί, δεξιά ο Ρέντζας και στην κορυφή ο Ευαγγέλου.

Από την άλλη πλευρά ο Ρούβας που είχε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, κυρίως αμυντικά όπου δέσποζε η παρουσία του Κορδονούρη, αλλά και στην οργάνωση του παιχνιδιού, τερματοφύλακας ήταν ο Καλομοίρης, δεξιά ο Πετράς, αριστερά ο Τζιράκης και οι Ανυφαντάκης-Κορδονούρης στόπερ.

Οι Σεντεμέντες και Γεωργόπουλος ήταν τα αμυντικά χαφ, αριστερά τους στη μεσαία γραμμή ο Ανωγειανάκης, δεξιά ο Αντωνάκης με τον Γκονζάλες εμπρός τους και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιάντσης.

Στην πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα ήρθε και το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, όταν έπειτα από σουτ του Ρέντζα και ασθενή απόκρουση του Καλομοίρη ο Ευαγγέλου με προβολή έκανε το 1-0.

Η ισοφάριση για τον Ρούβα ήρθε στο 27’ όταν έπειτα από φάουλ του Γκονζάλες από δεξιά η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή, εκεί όπου ο προωθημένος Ανυφαντάκης έκανε με κεφαλιά το 1-1.

Και πάλι ο Ανυφαντάκης, εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης, ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα στον Ρούβα στο 42’.
Έπειτα από κόρνερ του Γκονζάλες, ο Καβουσάκης βγήκε για να μπλοκάρει τη μπάλα και ενώ φαινόταν πως την ήλεγχε, πέφτοντας έφυγε από τα χέρια του για να κάνει την προβολή ο Ανυφαντάκης και να διαμορφώσει το 1-2.

Στην επανάληψη ο Ρέντζας στο ξεκίνημά της, αρχικά στο 49’ έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει όταν βγήκε μόνος του με τον Καλομοίρη, αλλά πλάσαρε πάνω του. Δεν έγινε όμως το ίδιο στο 55’ όταν ο Ρομάνο πάσαρε στον Ρέντζα, για να κάνει την προβολή και να σημειώσει το τελικό 2-2.

Το υπόλοιπο δεύτερο ημίχρονο κύλησε στη μετριότητα, απόρροια ίσως των πολλών αλλαγών που έκαναν οι δύο προπονητές, με τον Εργοτέλη να αγωνίζεται ουσιαστικά με την περσινή του ομάδα Κ20.


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης, Σαρρής (63' Πρωτογεράκης), Γιοβάνοβιτς (63' Τασιγιάννης), Γεωργίου (52' Κούτρι), Πίτσος (30' Κανδηλάκης), Ρέντζας (63' Κούτρης), Μπουχαλάκης (52' Τζανακάκης), Ρομάνο (63' Γκόγκιτς), Χαντί (63' Μπουρσέλης), Ουέλιγκτον (46' Άλα), Ευαγγέλου (30' Δωματάς).

ΡΟΥΒΑΣ: Καλομοίρης, Πετράς, Κορδονούρης, Τζιράκης, Ανυφαντάκης, Σεντεμέντες, Γεωργόπουλος, Ανωγειανάκης, Γκονζάλες, Αντωνάκης, Γκάτσης.
Έπαιξαν και οι: Φουκαράκης, Έκελμανς, Κίτσος, Ταυλαδωράκης, Χαλκιαδάκης, Ιερωνυμάκης, Ντελία, Χριστοδουλάκης, Χατζάρας.


Πηγή: Crete2day.gr 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...