20 May 2013

(βίντεο) Ρούβας - Φωστήρας [19.05.2013.]

Ο Ρούβας πέτυχε μια πολύ σπουδαία νίκη στο Τυμπάκι καθώς επικράτησε με 1-0 του πρωτοπόρου Φωστήρα η οποία όμως δεν είχε βαθμολογικό αντίκρισμα καθώς η ομάδα της Μεσαράς έχει μείνει χωρίς στόχους στο πρωτάθλημα. [crete2day.gr]
Ρούβας - Φωστήρας [1 - 0]
[Patris.gr]
Με ψηλά το κεφάλι πηγαίνει προς το τέλος του πρωταθλήματος ο Ρούβας.

Η ομάδα της Γέργερης έκλεισε χθες τις εντός έδρας υποχρεώσεις της υποδεχόμενη τον πρωτοπόρο Φωστήρα στο Τυμπάκι τον οποίο κέρδισε με 1-0. Αυτή η νίκη ήταν το αποχαιρετιστήριο δώρο στους φιλάθλους του που τον ακολούθησαν ως το Τυμπάκι μιας και στο φινάλε θα αγωνιστεί στην Καλαμάτα.



Ο Ρούβας αν και δεν είχε πολλές ελπίδες για την εξάδα έπαιξε κυρίως για το γόητρό του και κατάφερε να κερδίσει την καλύτερη ίσως ομάδα της κατηγορίας η οποία είναι πρωτοπόρος και δεν αποκλείεται να πάρει και τον τίτλο. Ο Ρούβας απέδειξε για μια ακόμα φορά χθες ότι αν η τελευταία αλλαγή στην τεχνική ηγεσία γινόταν νωρίτερα μπορούσε να κάνει την έκπληξη και να μπει στην εξάδα για την άνοδο. Η χθεσινή νίκη αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση καθώς από τη μια έδωσε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον πάλαι ποτέ φονέα των γιγάντων αλλά από την άλλη έδειξε ότι ο Ρουβας άργησε πολύ να «ξυπνήσει» και να κάνει την αντεπίθεσή του.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση.

Οι παίκτες του Αλέκου Κούρτογλου και του Μανόλη Μουζουράκη πέτυχαν το γκολ της νίκης με κεφαλιά του Ανυφαντάκη στο 88’. Ο Ρούβας είχε κι άλλες ευκαιρίες στην διάρκεια του παιχνιδιού αλλά οι παίκτες του έκαναν τα εύκολα δύσκολα με την δυστοκία τους. Οι ελάχιστες ελπίδες που είχε για την εξάδα δεν έγιναν πραγματικότητα λόγω των άλλων αποτελεσμάτων ενώ από την άλλη πλευρά για τον Φωστήρα αυτή η ήττα ήταν ανώδυνη αφού ο Αχαρναϊκός δεν μπόρεσε να νικήσει την ίδια ώρα την Καλαμάτα στην έδρα του κι έτσι η ομάδα του Ταύρου παρέμεινε μόνη στην κορυφή.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Χανιώτη Ντοκάκη (βοηθοί Καλφάκης, Μαραγκουδάκης). Κίτρινες κάρτες είδαν οι Κεφαλούκος, Μουρατίδης, Αντωνάκης, Μπιλίτσης, Βλάχος, Βαβάτσικος, Πάλλας, Μπούμπας.


ΡΟΥΒΑΣ: Διαμαντής, Γούτσιος, Πετράς, Ανυφαντάκης, Σεντεμέντες, Κορδονούρης, Κεφαλούκος, Μουρατίδης (57’ Φουκαράκης), Παντελής, Αντωνάκης, Μπολώσης (60’ Μπολώσης).


ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπότος, Τσούκης, Κούτρος, Τσώνης, Πεταυράκης, Μπούμπας, Τσαγκαράκης, Γ.Βλάχος (79’ Στάμος), Βαβάτσικος, Πάλλας, Μπιλίτσης.

Ρούβας - Φωστηρας 1-0: δήλωση Α. Κούρτογλου

Ρούβας - Φωστηρας 1-0: δήλωση Θ. Γεωργούλη


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής στο Νότιο Όμιλο της Football League 2:

Επισκοπή – Κόρινθος 4-1
(19΄Σουμπασάκης, 36΄ Τριανταφύλλου, 65΄ Βελονάκης, 76΄ Αντιασβίλι – 67΄ Αράπογλου)
Πανηλειακός – Α.Ο Χανιά 0-1
(66΄ Ζαντριάς)
Ρούβας – Φωστήρας 1-0
(87΄ Ανυφαντάκης)
Αχαρναϊκός – Καλαμάτα 1-1
(54΄ Ντεντόπουλος – 50΄ Ηλιόπουλος)
Αστέρας Μαγ. – Προοδευτική 2-3
(26΄Δημητριάδης, 64΄ Μαρίνου – 30΄ Κοξαράκης, 73΄ Κακαράς, 79΄ Επιτροπάκης)
Γλυφάδα – Εθνικός Αστ. 3-0 α.α

Ρεπό: Παναιγιάλειος

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...