20 February 2012

Ρούβας - ΠΑΟ Ρουφ [19.02.2012.]

Ρούβας - ΠΑΟ Ρουφ  [ 1-1 ]

Π.Α.Ε. ΡΟΥΒΑΣ - ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ
09.02.2012.

2:57  Φίλες και φίλοι καλησπέρα από το δημοτικό γήπεδο της Γέργερης, εδώ όπου σε ελάχιστα λεπτά ξεκινά η αναμέτρηση του Ρούβα με τον ΠΑΟ Ρουφ για τη Football League 2
2:58  Με δυο σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί ο Ρούβας τον ΠΑΟ Ρουφ. Ο λόγος για τον Δομίνικο Πλουσή που υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Παρασκευής στον αριστερό αστράγαλο και για τον Μανώλη Ρουμπάκη, ο οποίος είναι κλινήρης με ίωση.
3:02  Σέντρα στο παιγνίδι, με περίπου 300 φίλους των γηπεδούχων στις εξέδρες
3:02  Με τα γαλάζια αγωνίζεται ο Ρούβας, με πορτοκαλί εμφάνιση οι φιλοξενούμενοι
3:05  Πρόκειται για ένα παιγνίδι που μπορεί να αλλάξει την εικόνα στη βαθμολογία της ουράς, αφού Ρούβας και ΠΑΟ Ρουφ βρίσκονται στους 7 βαθμούς
3:06  Αν κάποια από τις δυο ομάδες φύγει νικήτρια, μπορεί να πάρει σημαντική ανάσα και να είναι τουλάχιστον στη θέση που της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει την παραμονή της στη Football League 2 σε αγώνα μπαράζ. 
3:09  Στο 5ο λεπτό η πρώτη καλή στιγμή με τον Περογαμβράκη να κάνει το γύρισμα παό δεξιά
3:09  Κέρδος ένα κόρνερ για το Ρούβα
3:09  7ο λεπτό και φάουλ με τον Λιόλιο για τον ΠΑΟ Ρουφ αλλά ο Χριστοδουλάκης δεν ανησύχησε αφού η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
3:10  Στο 8' η πιο καλή στιγμή μέχρι τώρα, ο Καπουράνης για το Ρουφ μπήκε από αριστερά στην περιοχή, αλλά τον νίκησε ο Χριστοδουλάκης.
3:12  Καλύτερα δείχνει να πατά στον αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΟ Ρουφ μέχρι τώρα .
3:17  Την ίδια στιγμή στο γήπεδο του Μινωταύρου ο Απόλλων Σμύρνης ανοίγει το σκορ σε βάρος του ΑΟ Χανίων 
3:19  Στο 11ο λεπτό ένα γύρισμα του Κακκάβα από αριστερά, πλασέ του αμαρκάριστου Θεοδωρόπουλου που βρέθηκε στην περιοχή αμαρκάριστοςη
3:20  Στο 17 ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ Ρουφ Μακρυωνίτης απέκρουσε εκτός περιοχής τη μπάλα και δέχθηκε την κίτρινη κάρτα
3:21  Στο φάουλ που κέρδισε ο Ρούβας από τα δεξιά ο Πουλάκης έστρωσε στον Περογαμβράκη το σουτ του οποίου μπλόκαρε σταθερά ο τεμρατοφύλακας των φιλοξενούμενων
3:21  Στο 20ο λεπτό βρίσκεται η αναμέτρηση πάντοτε στο 0-0
3:23  0-1 με τον Καπουράνη να ανοίγει το σκορ. Ήταν ένα λάθος στη μεσαία γραμμή στο 20ο λεπτό. Ο σκόρερ έφυγε μπροστά με ταχύτητα και με πλασέ νίκησε τον Χριστοδουλάκη ανοίγοντας το σκορ
3:26  Οι φιλοξενούμενοι πετυχαίνουν ένα τέρμα που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο ή μπορεί απλώς να "ανοίξει" το παιγνίδι και να το κάνει πιο θεαματικό.
3:29  Αν καταφέρει να ανακάμψει ο Ρούβας και να πετύχει την ισοφάριση πριν οδηγηθούν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες, τότε θα έχει ένα ψυχολογικό προβάδισμα για το δεύτερο μέρος. 
3:35  Στο 34 και το 0-1 πάντα σημαδεύει τις προσπάθειες των 22 παικτών.
3:36  Ο Ρούβας που επιχειρεί ανορθόδοξα να πετύχει κάποιο γκολ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, το άγχος που δημιούργησε ο Καπουράνης με την εύστοχη εκτέλεσή του στο 21 όμως, είναι παραπάνω από φανερό 
3:43  Λίγο πριν βγει το πρώτο μέρος, στη Γέργερη το 0-1 διατηρείται.
3:43  Στο 36 ο Τχμαζίδης με φάουλ έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
3:44  Στο 43 ο ΠΑΟ Ρουφ ο Παπαναστασίου μέσα από την περιοχή φάνηκε απειλητικός, σούταρε όμως έξω υπό την πίεση των αμυντικών.
3:47  Λήξη του πρώτου ημιχρόνου στη Γέργερη με το σκορ στο 0-1

4:04  Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο δημοτικό γήξπεδο της Γέργερης με το σκορ μέχρι στιγμής στο 0-1 και τις δυο ομάδες να συνεχίζουν δίχως αλλαγές στις συνθέσεις τους.
4:11  Ο Ρούβας πιέζει ασφυκτικά τον ΠΑΟ Ρουφ και στο 52 είχε την πρώτη καλή στιγμή.
4:12  Ήταν το φαόυλ που εκτέλεσε ο Πουλάκης την κεφαλιά πήρε ο Ανυφαντάκης για να στείλει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια
4:13  Στο 54' μια προβολή του Πουλάκη όμως ο Τύρπος και ο τερματοφύλακας Μακρυωνίτης κράτησαν το "μηδέν" για τον ΠΑΟ Ρουφ διώχνοντας σε κόρνερ.
4:14  Δεν έχει να χάσει τίποτε η γηπεδούχος ομάδα και έχει βγει από τα αποδυτήρια για να πετύχει την ισοφάριση.
4:16  Μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει έχασε ο Ρούβας. Ένα κόρνερ απο τα αριστερά που εκτέλεσε ο Περογαμβράκης, έγινε η δυνατή κεφαλιά του Φουκαράκη έδιωξε όμως στην αριστερή γωνία ο τερματοφύλακας του Ρουφ στο 56΄
4:17  Οι γηπεδούχοι "πνίγουν" σιγά-σιγά το γήπεδο και τον αντίπαλο, κυριαρχώντας και χάνοντας τη μια ευκαιρία μετά την άλλη.
4:19  Μια αλλαγή με τον Αντωνάκη να περνά στη θέση του Πουλάκη στο 57'
4:19  Στο 59' ένα φάουλ του Περογαμβράκη πέρασε πάνω από το δοκάρι. Φάουλ για το οποίο ο Σπυριδάκης είδε την κίτρινη κάρτα.
4:20  Κίτρινη έχει δεχθεί και ο Φουκαράκης (45')
4:27  Στο 67' εκτέλεση φάουλ από τον Περογαμβράκη πέρασε έξω χωρίς να δημιουργήσει κίνδυνο.
4:28  Στα μισά του δεύτερου μέρους, ο Ρούβας έχει όλες τις καλές στιγμές χωρίς να έχει ισοφαρίσει όμως
4:28  1-1 στο 70!
4:29  Επιτέλους ισοφάριση με την προσπάθεια από αριστερά του Ταχμαζίδη που έφυγε ταχύτατα μπροστά, την κατάλληλη στιγμή γύρισε στη χρυσή αλλαγή τον Αντωνάκη που με προβολή ισοφάρισε προ κενής εστίας.
4:30  Τρελοί πανηγυρισμοί στο δημοτικό στάδιο Γέργερης
4:34  Η ομάδα της Γέργερης βλέπει την πίεσή της να δικαιώνεται με το τέρμα που φέρνει το παιγνίδι στα ίσια. Ένας καλός -ποιοτικά- ποδοσφαιρικός αγώνας με πολλές ευκαιρίες που ανήκουν στο Ρούβα κατά κύριο λόγο
4:37 Αλλαγή για τον ΠΑΟ Ρουφ αφού ο Λιόλιος άφησε τη θέση του στον Πεταυράκη στο 77' με το σκορ πάντα στο 1-1. Στα ύψη η ψυχολογία των παικτών του Ρούβα που προσπαθούν τώρα να πετύχουν και δεύτερο γκολ.
4:39  Στο 80' ένα σουτ του Φουκαράκη μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.
4:39  Στο 81 βγαίνει ο Χαλκιαδάκης και στη θέση του ο Μαραγκάκης
4:43  Στο 83 ζητούν πέναλτι οι παίκτες του Ρούβα, σε μια φάση στην οποία έγινε σπρώξιμο του Μαρτίνου στον Περογαμβράκη που έμπαινε από τα αριστερά στην περιοχή.
4:43  Αλλαγή για τον Ρουφ με τον Σκόνδρα στη θέση του Παπαναστασίου στο 84
4:48  Στο 89 η σέντρα του Αντωνακάκη απ'ο τα δεξιά η κεφαλιά του Περογαμβράκη όμως έστειλε τη μπάλα έξω
4:48  4 τα λεπτά του επιπλέον χρόνου
4:48  Στο 90 αλλαγή για τον Ρούβα με τον Φουκαράκη να αφήνει τη θέση του στον Γιαννακάκη.
4:52  Κίτρινη στον Μαρτίνο στο 94
4:53  Τελικό σκορ 1-1 στη Γέργερη. [1] 

Ρούβας : Χριστοδουλάκης, Παπαχρήστος, Σταθόγλου, Ανυφαντάκης, Κορδονούρης, Πατελής, Χαλκιαδάκης (73΄Μαραγκάκης) , Πουλάκης (57΄ Αντωνάκης) , Ταχματζίδης, Φουκαράκης (88΄Γιαννακάκης) , Περογαμβράκης

ΠΑΟ Ρούφ : Μακριωνίτης, Τακάβας, Παπαναστασίου (87΄Σκόνδρας) , Κουμπούλης, Μαρτίνος, Λιόλιος (83΄ Πεταυράκης) , Καπουράνης, Σπυριδάκης, Θεοδωρόπουλος, Δελέτης, Πίρπος (63΄ Κοκκολάκης)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νικολόπουλος (Μεσσηνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μήτρης (Λακωνίας), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)

“Ξεκινήσαμε με ελλιπή συγκέντρωση στο παιχνίδι και αυτό το πληρώσαμε με το γκολ που δεχθήκαμε αλλά και με τον εγκλωβισμό μας στο υπόλοιπο διάστημα του ημιχρόνου”, είπε αρχικά ο τεχνικός του Ρούβα μετά το χθεσινό 1-1 στην Γέργερη και συμπλήρωσε:


“Στην επανάληψη παίξαμε με πιο ορθολογικό τρόπο και με καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην ισοφάριση και να δημιουργήσουμε και τις φάσεις για ένα ακόμα γκολ.

Σαφώς και η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ βελτιωμένη, συγκεντρωμένη και ουσιαστική με αποτέλεσμα να ισοφαρίσουμε δίκαια και να κυνηγήσουμε ακόμα και τη νίκη.

Μπορεί θεωρητικά το αποτέλεσμα να μην είναι θετικό, αλλά σαφώς είναι θετική η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο και η αντίδραση μας στο διάστημα αυτό”.  Γιάννης Ταουσιάνης  [2]



Γ εθνικη - Αποτελεσματα
Ρούβας - ΠΑΟ Ρουφ  1-1
ΑΟ Γλυφάδας  -Ζάκυνθος  1-2
Ηλυσιακός - Προοδευτική  3-2
Χανιά - Απόλλων Σμύρνης  0-1
Πανηλειακός - Καλαμάτα  4-1

Γ εθνικη - Επομενοι αγωνες 26.02.2012. [ 15:00 ]
Ζάκυνθος-Χανιά
Απόλλων Σμύρνης-Ηλυσιακός
ΠΑΟ Ρουφ-Προοδευτική
ΑΟ Γλυφάδας-Πανηλειακός
Αστέρας Μαγούλας-Ρούβας

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...