19 September 2012

Έκλεισε το ρόστερ με Γκολέμη ο Ρούβας


Με την απόκτηση του Κώστα Γκολέμη ο Ρούβας ολοκλήρωσε τη φετινή μεταγραφική του δραστηριότητα.

Παίκτης του Ρούβα είναι από την Πέμπτη 13/9 ο Κώστας Γκολέμης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του σωματείου της Γέργερης και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς με τους "κυανόλευκους" οι οποίοι ολοκλήρωσαν έτσι τις κινήσεις τους στο θερινό μεταγραφικό "παζάρι".

Το θέμα του τερματοφύλακα αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφική εκκρεμότητα για το Ρούβα, με τον Αντώνη Δρακόπουλο να έχει πλέον στη διάθεση του το σύνολο του έμψυχου δυναμικού με το οποίο θα πορευτεί.


Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Μανώλης Μουζουράκης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Κρήτη Σπορ Fm 87,6 εμφανίστηκε αισιόδοξος για το «νέο Ρούβα» τονίζοντας: «Προσπαθήσαμε για ότι καλύτερο, φτιάχνοντας μια άκκρως ανταγωνιστική ομάδα για τη νέα σεζόν. Έγιναν ορισμένες λάθος επιλογές ατόμων που μπορεί να είχαν ποιότητα αλλά δε μπόρεσαν να ενταχθούν στο κλίμα και τη νοοτροπία του Ρούβα.

Τελικά όμως δημιουργήσαμε ένα δυνατό ρόστερ στο οποίο έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Γνωρίζουμε ότι η δεύτερη χρονιά στην κατηγορία θα είναι δυσκολότερη από την πρώτη. Έχοντας χαμηλά το κεφάλι θα επιδιώξουμε και φέτος την παραμονή κι αν μας παρουσιαστεί η δυνατότητα για το κάτι παραπάνω θα το διαχειριστούμε όπως πρέπει»



Διαβάστε Sportfm.ge  http://www.sporfm.gr/permalink/49162.html#ixzz26uJRZnH6

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...