19 November 2011

Σηφάκης: «Μεγάλη τιμή που θα φιλοξενήσουμε μία ομάδα σαν την ΑΕΛ»


Ο Μύρων φιλοξενούμενος στον Ατhletic Radio 104,2 μίλησε για το παιχνίδι του Ρούβα με την Λάρισα για το θεσμό του κυπέλλου, το πως προετοιμάζεται η ομάδα στο πρωτάθλημα και πολλά άλλα…
Kύπελο Ελλάδας 2011-2012
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μύρων Σηφάκης στον Athletic Radio 104,2 και  στην εκπομπή «Αθλητικό Μεσημέρι″ με τον Μανόλη Χρονάκη.
Για το παιχνίδι κυπέλλου με την Λάρισα…
Είναι ένα ιστορικό γεγονός για εμάς και τιμή μας να φιλοξενήσουμε μια με τέτοια ομάδα με τίτλους . Μαζί με τον ΟΦΗ είναι οι δύο πιο ιστορικές ομάδες που εκπροσωπούν την περιφέρεια. Είναι μια πρόκληση για εμάς που θα παίξουμε με μια τέτοια ομάδα.
Για το ενδεχόμενο το παιχνίδι να γίνει στο «Γεντί Κουλέ»…
Δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε μια πρώτη κουβέντα με την διοίκηση. Το γήπεδο μας πήρε την άδεια. Είναι ένα θέμα που θα τα ζητήσουμε με την διοίκηση. Τέτοια γεγονότα δεν σου συμβαίνουν συχνά και θεωρώ καλύτερο και για εμάς αλλά και ευρύτερα για το δήμο Γόρτυνας να παίξουμε στο γήπεδο μας.
Για την ΑΕΛ…
Η Λάρισα είναι μια ιστορική ομάδα και η θέση της είναι στην Super League με την ιστορία που κουβαλάει. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στο νομό Λαρίσης. Ένα σημαντικό γεγονός για εμάς είναι το σκάουτινγκ αν και ειναι δεδομένη η δυναμική της ομάδας. Ο θεσμός  του κυπέλλου όμως κρύβει πάντα εκπλήξεις και σε ένα παιχνίδι όλα μπορούν να συμβούν. Το γεγονός ότι θα παίξουμε και μόνο με αυτή την ομάδα είναι σημαντικό. Η ΑΕΛ είναι το φαβορί ας μην κρυβόμαστε.
Για το γεγονός πως ο Ρούβας θα έχει μόλις ένα παιχνίδι στα πόδια του πριν το παιχνίδι με την Θεσσαλική ομάδα…
Θα έχουμε ένα ματς μόλις στα πόδια και μετά από τρεις μέρες είναι το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Είναι ένα ευχάριστο γεγονός για εμάς, μια γιορτή για την Γέργεγη και την ευρύτερη περιοχή. Εμείς θα κοιτάξουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, θα χαρούμε το παιχνίδι και θα κοιτάξουμε να παρέχουμε μια καλή φιλοξενία όπως αρμόζει σε αυτή την ομάδα.
Για το αν ο Ρούβας μετά την απουσία 4 μηνών από τις επίσημες υποχρεώσεις θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα…
Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Το τελευταίο διάστημα και με τη βοήθεια του Εργοτέλη που παίζουμε κάποια φιλικά προσπαθούμε να βρούμε το ρυθμό μας. Μας βοηθά να κρατηθούμε σε ένα καλό επίπεδο. Σίγουρα όμως το πρωτάθλημα είναι αλλιώς. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Εμείς μέσα από τα φιλικά κοιτάμε να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας να μάθουμε και τον αντιπαλο μας για την πρεμιέρα για να αντλήσουμε και τις πληροφορίες μας. Αυτό που επιθυμώ είναι να μην παίξουμε με μια ομάδα στην πρεμιέρα από τις δυνατές του ομίλου. Δεν με ενδιαφέρει που θα γίνει το παιχνίδι. Στο αγωνιστικο κομμάτι να παίζεις φιλικά και να κάνεις προπονήσεις για 4 μήνες δεν είναι και το πιο ευχάριστο. Το γεγονός ότι ξέρουμε ότι επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα είναι σημαντικό και πρέπει να βρούμε τα κίνητρα για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Για τον Ρούβα…
Έχουμε σημάδια βελτίωσης. Όταν παίζεις με μεγάλη ομάδα αντιμετωπίζεις διαφορετικά το παιχνίδι και διαφορετικά με μία μικρή. Το σίγουρο είναι πως μέσα στο μυαλό μου ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα.
Για το αν ο Ρούβας είναι έτοιμος σε οργανωτικό επίπεδο…
Κοιτάξτε με βάση την οικονομική κρίση που υπάρχει και την προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση για να είναι έτοιμο το γήπεδο και έχει δαπανήσει χρήματα, αφήνει κάποια άλλα πράγματα πίσω στην μετάβαση από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στα επαγγελματικά. Θέλει δουλειά ακόμα και δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι στο οργανωτικό κομμάτι. Ευελπιστώ πως θα πάνε όλα καλά στην συνέχεια. Να ξεκινήσουμε με το δεξί για να δοθεί και η ώθηση στους ανθρώπους της ομάδας.
Για τον ΟΦΗ…
Ο ΟΦΗ μετά από πολλά χρόνια μας κάνει χαρούμενους. Το οικονομικό αγκάθι μας στερεί  να πάρουμε ακόμη μεγαλύτερη χαρά. Ας ελπίσουμε να το ξεπεράσουμε και η ομάδα να συνεχίσει να αποδίδει σε αγωνιστικό επίπεδο.

[ Ατhletic Radio 104,2 : http://www.athleticradio.gr/superleague/153984-sifakis-megali-timi-pou-tha-filoxenisoume-mia-omada-san-tin-ael ]

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...