24 November 2011

(βίντεο) Kύπελλο Ελλάδας: Π.Α.Ε. Ρούβας - Α.Ε. Λάρισα [23.11.2011]



Ρούβας (Μ. Σηφάκης): Καλομοίρης, Λαγουδάκης, Τζιράκης (41΄λ.τ. Κωνσταντάρας), Καραγιαννακίδης, Κατσαπελίδης, Σταθόγλου, Πλουσής (84’ Ανυφαντάκης), Ταχματζίδης, Μπελίτσας, Φουκαράκης (55’ Ρηγάκης), Περογαμβράκης.
Λάρισα (Κ. Κόουλμαν): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Καρανίκας, Φωτιάς, Καλί, Χατζής, Βούζας (86’ Παπαγεωργίου), Πλιάγκας (66’ Καραχάλιος), Χασομέρης (86’ Σιατραβάνης), Σαϊτιώτης, Ζεκίνια.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το γκολ καθώς και στιγμιότυπα από την αναμέτρηση
Ρούβας-ΑΕΛ 0-1 που διεξήχθη στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης». 
28΄ Γκολ για την Λάρισα (ο Πλιάγκας)
Kύπελο Ελλάδας: Π.Α.Ε.  Ρούβας-  Α.Ε. Λάρισα [0-1]

Δεν συνοδεύτηκε με επιτυχία το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του Ρούβα στο Kύπελλο Ελλάδας, καθώς η Λάρισα κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική απραξία και την απειρία της ομάδας της Γέργερης και να επικρατήσει τελικά με σκορ 0-1 στο «Γεντί Κουλέ» και να πάρει έτσι το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Kυπέλλου Ελλάδος.

Ταύτιση απόψεων για τους προπονητές του Ρούβα και της Λάρισας αναφορικά με την παρουσία των παικτών τους στην αναμέτρηση του Κυπέλλου. Αμφότεροι έμειναν ικανοποιημένοι από τους ποδοσφαιριστές τους, με τον τεχνικό της Λάρισας να είναι διπλά ευχαριστημένος καθώς η ομάδα του πήρε τη νίκη-πρόκριση.
Στη συνέντευξη τύπου της αναμέτρησης πρώτος μίλησε ο Κρις Κόουλμαν ο οποίος παραδέχθηκε τις δυσκολίες που είχε για την ομάδα του η αναμέτρηση, ενώ ήταν απόλυτος στο ότι ο αγώνας ήταν πολύ σημαντικός για τη Λάρισα.  
Αρχικά ο Ουαλός τεχνικός τόνισε: «Ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση και εμείς θέλαμε από την αρχή του αγώνα να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η μεγάλη δυσκολία του αγώνα ήταν κάτι που το περιμέναμε και έπρεπε να δουλέψουμε από την αρχή μέχρι το τέλος για να τα καταφέρουμε και για αυτό είμαι ευχαριστημένος για τη νίκη, αλλά και για το ότι για ένα ακόμα αγώνα δεν δεχθήκαμε γκολ.

Ο Μύρωνας Σηφάκης από την πλευρά του, αρχικά στάθηκε στην ιστορική σημασία που είχε για την ομάδα του η αναμέτρηση: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στη Λάρισα για τη νίκη της και να τις ευχηθώ καλή επιτυχία στους στόχους που έχει για να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία όπου πρέπει να ανήκει. Για εμάς ήταν ένα ιστορικό παιχνίδι καθώς παίξαμε για πρώτη φορά σε επαγγελματική κατηγορία κόντρα σε μια ιστορική ομάδα. Παίξαμε επίσης σε ένα ιστορικό γήπεδο και τον αγώνα τον έδειξε και η τηλεόραση.
Όλα αυτά ήταν κίνητρα για εμάς και πιστεύω ότι ανταπεξήλθαμε καθώς δείξαμε ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το πλάνο που ακολουθήσαμε στο πρώτο μας βγήκε και δεν είχαμε προβλήματα μέχρι που έγινε το λάθος, κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και δεχθήκαμε το γκολ. Παρόλα αυτά όμως θεωρώ ότι δεν είχαμε άλλες φάσεις όπου να πιεσθήκαμε».

Στεκόμενος περισσότερο στην εξέλιξη του αγώνα, είπε: «Ανασταλτικά τα πήγαμε καλά, όχι όμως και στη μετάβαση της μπάλας καθώς δεν είχαμε καθαρό μυαλό και για αυτό πήγαμε στα αποδυτήρια και ήμασταν πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος πιέσαμε περισσότερο, ρισκάραμε κάτι που έδωσε χώρους στη Λάρισα για δεύτερο γκολ, όμως και εμείς μέχρι το τέλος πιέζαμε και αναγκάσαμε τον αντίπαλό μας να αμυνθεί θα έλεγα λυσσαλέα και δείχνει την προσπάθειά μας στον αγώνα».

Ενώ για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του, υπογράμμισε: «Δεν είχαμε το ρυθμό που χρειάζεται σήμερα, λόγω του ότι δεν είχαμε αγώνες μέχρι τώρα. Θα κάνουμε ακόμα λίγο υπομονή καθώς την πρώτη αγωνιστική έχουμε ρεπό και θα καθυστερήσουμε και άλλο να αγωνισθούμε. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να ήμαστε όσο περισσότερο έτοιμοι γίνεται. Ξέρουμε ότι έχουμε αδυναμία στο ρόστερ μας και ήταν κάτι που φάνηκε και σήμερα, όταν αναγκαστήκαμε να παίξουμε με έναν αμυντικό στην επίθεση. Ξέροντας αυτά τα προβλήματα θα προσπαθήσουμε και θα δουλέψουμε στη συνέχεια».
Kύπελο Ελλάδας:Π.Α.Ε. Ρούβας - Α.Ε. Λάρισα  @Κρήτη ΣΠΟΡ FM 87,6
Τους παίκτες της Λαρισας στη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος είπε: «Περιμέναμε ότι θα παίξουμε με μια καλή ομάδα και θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς στο κύπελλο είναι μια αναμέτρηση στην οποία παίζονται όλα. Ήμασταν αποφασισμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να πάρουμε την πρόκριση και τα καταφέραμε. Βάλαμε το γκολ, είχαμε ευκαιρίες και για άλλο τέρμα αλλά δεν το πετύχαμε με αποτέλεσμα να αμυνθούμε. Στο τέλος όμως πήραμε τη νίκη και την πρόκριση και αυτό είναι που μας ικανοποιεί. Για εμένα είναι το πρώτο παιχνίδι και είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ο προπονητή μου ζήτησε να παίξω αριστερό μπακ και προσπάθησα για το καλύτερο».
Ο Γιώργος Καλομοίρης ήταν αυτός που μίλησε για λογαριασμό των παικτών του Ρούβα: «Θέλουμε να ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε. Παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα, δουλέψαμε και προετοιμαστήκαμε για αυτό το παιχνίδι ξέροντας τον βαθμό δυσκολίας. Παρά την απραξία μας ανταπεξήλθαμε στον αγώνα και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ενώ το γκολ ήταν από μια αδράνεια. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να πιέσουμε και τα καταφέραμε, ενώ έκανε κάποιες φάσεις και η Λάρισα. Η ομάδα μας νομίζω ότι είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο βέβαια όταν δεν έχεις παιχνίδια στα πόδια σου και κάνεις προετοιμασία τόσο πολύ καιρό».


Kύπελο Ελλάδας:Π.Α.Ε. Ρούβας - Α.Ε. Λάρισα  @Κρήτη ΣΠΟΡ FM 87,6


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Π.Α.Ε. ΡΟΥΒΑΣ ευχαριστεί τους εργαζόμενους του σταδίου Θ. Βαρδινογιάνης ( γεντικουλε )
Για την πολύτιμη βοήθεια τους στον σημερινό αγώνα της ομάδος μας.
Επίσης θέλαμε να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κόσμο για την ανταπόκριση τους στον πρώτο
Αγώνα της ομάδας μας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στους παίκτες και το τεχνικό τίμ της ομάδας μας για την σημερινή τους
Εμφάνιση στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, και  ευχόμαστε ανάλογες εμφανίσεις και στο πρωτάθλημα που ξεκινά την Κυριακή. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
----
Kύπελο Ελλάδας 2011-2012

23.11.
17:00  ΑΠΟΛΛΩΝ  ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ [0-2]
15:00 ΡΟΥΒΑΣ – ΛΑΡΙΣΑ [0 - 1]
14:00  ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ  ΨΑΧΝΩΝ [1 – 0] 
14:00 ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ  ΑΣΤΕΡΑΣ  [0 – 1] 
14:00 ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ  [0 – 1] 
14:00 ΚΕΡΑΥΝΟΣ  ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ (1 - 1) [3 - 3]
14:00 ΝΙΚΗ  ΒΟΛΟΥ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ  ΦΥΛΗΣ [0-1] 
14:00 ΤΥΡΝΑΒΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ  [0 – 2]
14:00   ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (2-2) [2-3]
14:00   ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ [0-2]
14:00  ΚΑΛΑΜΆΤΑ - ΦΩΚΙΚΌΣ (0-0) [1-0]


22.11.
19:00 ΤΕΛΙΚΟΑΠΟΛΛΩΝ  ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΕΠΑΝΟΜΗ  [1-2]  
14:00  ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ  ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (1-1)) [1 – 2]  
14:00  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ [1 – 0] 

13.11.
14:15 ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ - ΑΕΤΟΣ  ΣΚΥΔΡΑΣ  [0 – 1]  

09.11.
17:30  ΑΣΤΕΡΑΣ  ΜΑΓΟΥΛΑΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ  ΖΩΓΡΑΦΟΥ  [1 – 0]  
17:00  ΑΠΟΛΛΩΝ  ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ   [4 – 2]
14:15  ΠΑΟ ΡΟΥΦ – ΧΑΝΙΑ  [1 – 0] 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...