28 November 2011

ΠΑΕ ΟΦΗ - ΡΟΥΒΑΣ ΠΑΕ ΦΙΛΙΚΟ (0-2) [28/11/2011]

Φιλική ήττα του ΟΦΗ από τον Ρούβα στο ΒΑΚ (0-2)!

Ετοιμη η ομάδα του Σηφάκη για την πρεμιέρα της στην FOOTBALL LEAGUE 2

Την ήττα με 2-0 από τον Ρούβα γνώρισε ο ΟΦΗ σε φιλικό που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.  Στο 18 ο Ταχματζίδης με προβολή στο πρώτο δοκάρι σημείωσε το 0-1.Στο 70 ο Ξημεράκης με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-2.
Ο Ουκάρ στο 69 μετά από σέντρα του Ζορμπά με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Ευκαιρίες έχασαν από τον ΟΦΗ οι Μάντζιος (στο 16, 22, 34, 62), Βάντο (68), Ουκάρ (54), Ζορμπάς (70), ενώ από το Ρούβα οι Φουκαράκης (2,20,61), Περογαμβράκης (38.)

Ο Πίτσος για πρώτη φορά μετά το τραυματισμό που του παρουσιάσθηκε στη φτέρνα αγωνίσθηκε σε φιλικό ματς. Ο Μονιάκης στο  πρώτο μέρος αγωνίσθηκε ως δεξιός μπακ και στην επανάληψη αριστερό μπακ.
Χρέη διαιτητού εκτέλεσε με επιτυχία ο κ. Κώστας Χανιωτάκης.

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Μονιάκης (70’ Τζούνιορ), Βάντο, Πίτσος, Ταυλαρίδης, Ζόρντι Λόπεζ, Βερόν, Ουκάρ, Ζορμπάς, Μάντζιος, Νύκταρης (45 Ζαχαράκης).

ΡΟΥΒΑΣ: Καλομοίρης, Φουκαράκης, Κωνσταντάρας, Κατασμπελίδης, Ταχματζίδης, Πλουσής, Σταθόγλου, Μασαούτης, Περογαμβράκης, Ρηγάκης.
Στο Β μέρος αγωνίσθηκαν και οι Τσαμάρης, Μπελίτσας, Ξημεράκης, Μαραγκάκης, Χριστοδουλάκης, Γιαννακάκης, Κοντάκης, Καραταράκης, Ιερωνυμάκης, Ανυφαντάκης.
 Eπιμέλεια: Athletic Radio .

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...