05 March 2012

Ασταμάτητο “τρένο” ο Ρούβας

Στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας “σκαρφάλωσε” ο Ρούβας ξεπερνώντας το εμπόδιο και της Καλαμάτας!

Η ομάδα της Γέργερης παρέμεινε αήττητη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι και η “Μαύρη Θύελλα” δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ταουσιάνη που παραμένει αήττητος στον πάγκο του Ρούβα!

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από την αρχή του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκαν από τους γηπεδούχους σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Το σκορ άνοιξε ο Μανώλης Ρουμπάκης μόλις στο 6ο λεπτό που έκανε την σέντρα – σουτ, ο Κοψαχείλης έκανε λάθος εκτίμησης της μπάλας που κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του τερματοφύλακα της Καλαμάτας!

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξης Περογαμβράκης που σκόραρε ξανά με ψύχραιμο πλασέ μετά το ιδανικό γύρισμα του Μανώλη Ρουμπάκη.

Πλέον, ο Ρούβας “σκαρφάλωσε” στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα![1]



O Γιάννης Ταουσιάνης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη και την εικόνα του Ρούβα μετά το 2-0 επί της Καλαμάτας.

O Γιάννης Ταουσιάνης
“Eίμαστε αήττητοι και για ενάμιση μήνα έχουμε καλό ρυθμό παρουσιάζοντας πράγματα που δουλεύουμε και παράλληλα παίρνοντας τα αποτελέσματα.

Είχαμε έναν επικίνδυνο αντίπαλο που ως την προηγούμενη αγωνιστική δεν είχε ήττα. Στο δεύτερο μέρος όμως βγήκαν πράγματα από αυτά που εφαρμόζουμε στις προπονήσεις και πετύχαμε από αυτά το δεύτερο γκολ.

Τώρα έχουμε το ρεπό μας και θέλουμε να αποφορτίσουμε κάποιους παίκτες, αλλά και να επανέλθουν οι τραυματίες”, ανέφερε αρχικά.

Για τον δύσκολο δεύτερο γύρο, ο τεχνικός της ομάδας της Γέργερης δε δείχνει να χάνει τον προσανατολισμό του:

“Έχουμε προορισμό το ‘λιμάνι παραμονή’ και η προσπάθειά μας είναι συντομευθεί όσο γίνεται η ώρα άφιξής μας. Αν διατηρήσουμε την εικόνα που παρουσιάζουμε αυτόν τον καιρό, θα ακολουθήσει μια ευχάριστη χρονιά” , τόνισε ολοκληρώνοντας. [2]

Γ εθνικη - Αποτελεσματα
Ρούβας-Καλαμάτα:2-0
ΑΟ Χανιά-Γλυφάδα:1-1
ΠΑΟ Ρουφ-Απόλλων Σμύρνης:1-1
Ηλυσιακός-Ζάκυνθος:0-0
Προοδευτική-Αστέρας Μαγούλας: 0-0


Γ εθνικη - Επομενοι αγωνες [11/03]
Ζάκυνθος-ΠΑΟ Ρουφ
Χανιά-Πανηλειακός
ΑΟ Γλυφάδας-Ηλυσιακός
Καλαμάτα-Προοδευτική
Αστέρας Μαγούλας-Απόλλων Σμύρνης

[1] Photo by  Crete Sports

[2] Athletic Radio
[3] Athletic Radio

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...