09 January 2012

(βίντεο) ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΡΟΥΒΑΣ [08.01.2012.]

Η Ζάκυνθος επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε 1-0 του Ρούβα. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους νησιώτες πέτυχε στο 84' ο Νεόφυτος ενώ στο 71' ο Κόντι είχε προσπάθεια στο δοκάρι
 ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΡΟΥΒΑΣ (1 - 0)
 

Μετά από ένα καλό β' ημίχρονο, η Ζάκυνθος λοιπόν κατάφερε να πάρει τη νίκη με το γκολ του Νεοφύτου στο 84ο λεπτό. Έτσι, μετά την ολοκλήρωση πέντε αγωνιστικών ο Ρούβας παραμένει χωρίς νίκη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η πρώτη καλή φάση του αγώνα έγινε μόλις στο 7ο λεπτό, με τον Ντεστιόρ να επιχειρεί το πλασέ αλλά ο Χριστοδουλάκης έδιωξε σε κόρνερ.
Ο Ρούβας προσπάθησε να ανοίξει το σκορ στο 26' αλλά το ψιλοκρεμαστό μακρινό σουτ του Ταχματζίδη, κατέληξε άουτ.
Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, με μοναδικό νικητή τον δυνατό αέρα που επικρατούσε στο νησί του Ιονίου.
Στην επανάληψη η Ζάκυνθος μπήκε πιο δυναμικά, χάνοντας καλή ευκαιρία στο 60', όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του Γεωργίου, ο Κωστάκης έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 71', η Ζάκυνθος βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόντι, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και απομακρύνθηκε.
Στο 84' μετά από μία περίεργη φάση μπροστά από την εστία του Χριστοδουλάκη, ο Νεόφυτος κατάφερε να στείλει τη μπάλα στη δίχτυα, ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι. [1]

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Αθ. Γεωργίου, Διαμαντόπουλος, Πέττας, Λιβέρης, Σαμαράς, Τσιριγώτης (73' Νεόφυτος), Κόντι, Κωστάκης, Χαρτσιάς, Σ. Γεωργίου, Νεστιόρ (81' Βυθούλκας).
Ρούβας (Μύρων Σηφάκης): Χριστοδουλάκης, Γιαννακάκης, Παπαχρήστος, Κορδονούρης, Πατελής, Χαλκιαδάκης, Σταθόγλου (73' Πλουσής), Ταχμαζίδης, Αντωνάκης, Φουκαράκης (80' Τζιράκης), Περογαμβράκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαγεωργίου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπατζιόπουλος, Γεωργακόπουλος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παπαχρήστος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΗΦΑΚΗ & ΜΑΓΚΑΦΙΝΗ

 
Κυριακή 08/01 Football League 2
Καλαμάτα - Χανιά 0-0
Πανηλειακός - ΠΑΟ Ρουφ 1-1
(31’ Ταφαρλής - 82’ Πεταυράκης)
Απόλλων Σμύρνης - Προοδευτική 2-3
(41’ Τσιλιγκίρης, 61’ πεν. Λαζανάς - 43’ Κουμεντάκος, 89’ Σουφλάς, 90+4’ αυτ. Σαββίδης)
Αστέρας Μαγούλας - Ηλυσιακός 1-1
(44’ Κολοβός)
Ζάκυνθος - Ρούβας 1-0
(84’ Νεόφυτος)

[1] Πηγή: neakriti.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...