24 January 2012

Ρούβας: Πάει για το "μπαμ" με Ρουμπάκη



Ρούβας: 
Πάει για το "μπαμ" με Ρουμπάκη

Λίγες ώρες έπειτα από τη μεγάλη νίκη στα Χανιά επί του ΑΟΧ, η ομάδα της Γέργερης ετοιμάζεται - σύμφωνα με πληροφορίες του CreteSports.gr - να ενισχύσει κι άλλο το ρόστερ της και βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του άλλοτε ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, του Παναθηναϊκού και του Εργοτέλη, Μανώλη Ρουμπάκη


Αλλωστε, η διοίκηση και προσωπικά ο πρόεδρος Μανόλης Αναστασάκης είχε προαναγγείλει ότι οι μεταγραφές δεν θα σταματήσουν στις πολύ σημαντικές προσθήκες του Κορδονούρη και του Πουλάκη. Η σημερινή μέρα αναμένεται καθοριστική για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αν και όλα δείχνουν ότι ο Ρουμπάκης θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιάννη Ταουσιάνη. Μοναδική περίπτωση για να χαλάσει το deal είναι να δεχθεί ο Ρουμπάκης δελεαστική πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης Κατηγορίας.

Ταουσιάνης: Μας δίνει αυτοπεποίθηση
Σαφώς ικανοποιημένος από τη σπουδαία νίκη στα Περιβόλια επί του Α.Ο. Χανιά ήταν μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο προπονητής του Ρούβα, Γιάννης Ταουσιάνης, που "μοίρασε" συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.
Ο νεαρός τεχνικός τόνισε αρχικά:
"Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, που μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σίγουρα οι δύο ομάδες ακολούθησαν διαφορετική τακτική. Εμείς πήγαμε πολύ καλά αμυντικά και δικαιωθήκαμε. Σταθήκαμε και τυχεροί σε κάποιες φάσεις, αλλά στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και η τύχη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την κατάθεση που κάνανε και τη συγκέντρωσή τους. Καλή συνέχεια στον ΑΟΧ και στον κ. Πετράκη, που είναι ένα από τα κέρδη μου στο ποδόσφαιρο η γνωριμία μου μαζί του", ενώ σε σχετική ερώτηση για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, απάντησε: "Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Όποιος βάζει το γκολ κερδίζει. Μπορεί να σχεδιάζεις καλά πράγματα και να μην σου βγαίνουνε μέσα στο γήπεδο".
 Πηγή: cretesports.gr
2012-01-23
ΑΟ Χανιά-Ρούβας [ 0-1]
ΑΟ Χανιά-Ρούβας [ 0-1]


Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα αλλλά και συνεχόμενη ύστερα απο την επικράτηση κόντρα στη Γλυφάδα σημείωσε την Κυριακή ο Ρούβας που επιβλήθηκε με 1-0 του ΑΟ Χανιά στο Κρητικό ντέρμπι
Ο Πουλάκης στο 17' με σουτ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και έτσι συνδυάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ντεμπούτο του Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο του Ρούβα.



ΑΟ Χανίων: Καλογεράκης, Μπακάκης, Μποχώνης (64' Βεστάκης), Τσαρτσίδης (80' Παπαδάκης), Βουρβαχάκης, Σελινιωτάκης, Καμπλιόνης, Μπρατσιάνης, Φάμπιο, Ανωγειανάκης, Πλουσής.
Ρούβας: Χριστοδουλάκης, Παπαχρήστος, Γιαννακάκης, Ανυφαντάκης, Πατέλης, Σταθόγλου, Χαλκιαδάκης, Πουλάκης, Περογαμβράκης, Φουκαράκης, Σαχματζίδης (59' Τζιράκης).

2012-01-22
Ρούβας: Τσεκάρει Νύκταρη

Παρουσία ενός νέου προσώπου συνεχίζεται η προετοιμασία του Ρούβα. Πρόκειται για τον 21χρονο επιθετικό Γιάννη Νύκταρη, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του ΟΦΗ και έχει αγωνιστεί ακόμα σε Εθνικό Αστέρα και Φωκικό. Μάλιστα, ο Νύκταρης έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στο νέο τεχνικό της ομάδας Γιάννη Ταουσιάνη και είναι πιθανό να αποκτηθεί. Ο τιμωρημένος Κορδονούρης δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι με τον ΑΟ Χανιά.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...