23 April 2013

(βίντεο) Αστέρας Μαγούλας - Ρούβας [21.04.2013.]

Αστέρας Μαγούλας - Ρούβας 2-2

Αστέρας Μαγούλας: Mπαλασάκης, Στρατομήτρος (78' Παγώνης), Μπιμπίρης (62' Κορνελάτος), Χάλαρης,Τριάντος, Εβερετ, Ιακωβάκης, Χρυσάφης, Γαρουφαλιάς, Μαρίνου,Δημητριάδης.

Ρούβας: Λυράκης,Γούσιος (66' Χατζησάββα), Κίτσος, Ανυφαντάκης, Κεφαλούκος,Μουρατίδης, Κορδονούρης,Βάσος(66' Ελκεμανς), Αντωνάκης(57' Λυκούδης), Φουκαράκης, Παντέλης.

Διαιτητής: Nικολόπουλος (Μεσηνίας)
Αστέρας Μαγούλας - Ρούβας 

Ανταπόκριση: Mάνος Χρυσός
Απόδοση: Γιώργος Κορτσιδάκης

Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην Ελευσίνα ο Ρούβας απο τον Αστέρα Μαγούλας, αλλά είχε τα ψυχικά αποθέματα με δτο πεναλτι να ισοφαρίσει το παιχνίδι (2-2), να πετυχαίνει γκόλ στις καθυστερήσεις που ακυρώθηκε ώς οφσάιντ και τελικά να μένει με την πίκρα ότι θα μπορούσε να πάρει και τους τρείς βαθμούς που θα τον έβαζαν σε τροχιά ανόδου.  Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι η ομάδα της Γέργερης, άργησε να ξυπνήσει, αν και δέχθηκε τα γκόλ κόντρα στη ροή του αγώνα, καθώς στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν καλύτερη απο τον αντίπαλο της.Αν είχε μετρήσει το γκόλ του Ανυφαντάκη στις καθυστερήσεις, θα μιλούσαμε για μια μεγάλη ανατροπή, η οποία τελικά έμεινε στη μέση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13' με τον Ιακωβάκη. Εκαναν το 2-0 στο 61 με πέναλτι του Μπιμπίρη. Ο Ρούβας μείωσε στον 73' με πέναλτι του ΚΟρδονούρη. Ισοφάρισε στο 84' με πέναλτι του Παντέλη, πίεσε για την ανατροπή στο τέλος, αλλά το 2-2 έμεινε τελικά καθώς ο βοηθός ακύρωσε ώς οφσάιντ το γκόλ του Ανυφαντάκη.
Πώς έπαιξε ο Ρούβας

Διάταξη 4-5-1 για την ομάδα της Γέργερης. Γκολκήπερ ο Λυράκης, δεξιά ο Κίτσος, αριστερά ο Γουσιος, κεντρικοί αμυντικοί οι Κεφαλούκος και Ανυφαντάκης. Ο Κορδονούρης και ο Βάσσος αμυντικοί μέσοι, ο Μουρατίδης ελεύθερος, δεξιά ο Αντωνάκης, αριστερά ο Παντέλης και στην κορυφή ο Φουκαράκης.

Το 1-0 για τη Μαγούλα στο 13'

To παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα της Γέργερης, η οποία στο 13' βρέθηκε πίσω στο σκόρ. Ο Ιακωβάκης σούταρε δυνατά απο το ύψος της περιοχής και ο Λυράκης, δεν κατάφερε να αντιδράσει. To γκόλ μπήκε κόντρα στη ροή του αγώνα, καθώς η ομάδα της Γέργερης, δεν είχε απειληθεί απο τους γηπεδούχους. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και μετά το 1-0. Ο Ρούβας απείλησε για πρώτη φορά στο 17' με σούτ του Φουκαράκη. Το ημίωρο έκλεισε με τη Μαγούλα να προηγείται με 1-0. Παιχνίδι κέντρου, με δύναμη, κάρτες και μονομαχίες, αλλά χωρίς ευκαιρίες. Ετσι κύλησαν όλα μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο-Το 2-0 για τον Αστέρα Μαγούλας

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρούβας μπήκε δυνατά, με τον Μουρατίδη να απειλεί με απειθείας χτύπημα φάουλ. Οι γηπεδούχοι  ήταν όμως εκείνοι που είχαν το γκόλ. Στο 61' ο Αστέρας Μαγουλας κερδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπιμπίρης και έκανε το 2-0. Αδικη εξέλιξη, για την ομάδα της Γέργερης, που δέχθηκε γκόλ και πάλι κόντρα στη ροή του αγώνα. 
2-0 για τον Αστέρα Μαγούλας

 Στο 73' ο Ρούβας επέστρεωε στο παιχνίδι. Ο Κεφαλούκος κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Κορδονούρης και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (2-1).


Δεύτερο πέναλτι για το Ρούβα και 2-2!
Στο 84' ο Ρούβας, έφτασε στην ισοφάρισε, ξανά με πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Παντέλης αυτή τη φορά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Ακυρώθηκε γκόλ του Ρούβα!

Στις καθυστερήσεις ο Ανυφαντάκης σκόραρε για το Ρούβα, αλλά το γκόλ του ακυρώθηκε ώς οφσάιντ. Παρά τις διαμαρτυρίες προς το διαιτητή η απόφαση του δεν άλλαξε. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ανυφαντάκης. Το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος, σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με ένταση.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ --> primasport.gr
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανώλη Μουζουράκη

 
Δήλωση Αλέκου Κούρτογλου

Δήλωση Μανώλη Αναστασάκη
 
Athleticradio: Από την “άσπρη βούλα” έμεινε ζωντανός ο Ρούβας στην Ελευσίνα!
Crete Sports :  Αυτή είναι ψυχή!


Tα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Football League 2
Επισκοπή-Πανηλειακός 1-1
Κόρινθος-Αχαρναϊκός 1-1
Αστέρας Μαγούλας-Ρούβας 2-2
Προοδευτική-Παναιγιάλειος 2-1
Χανιά-Φωστήρας 2-1
Εθνικός Αστέρας-Καλαμάτα 0-3 ά.α.

Ρεπό: ΑΟ Γλυφάδας

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...