24 January 2012

ΑΟ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ: Η Συνέντευξη τύπου


Tαουσιάνης: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου”
Οπως και οι ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. 
Ο Γιάννης Ταουσιάνης, ο οποίος στο ντεμπούτο του στον πάγκο πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη, δήλωσε πως  «πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, που μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Σίγουρα οι δύο ομάδες ακολούθησαν διαφορετική τακτική. Εμείς πήγαμε πολύ καλά αμυντικά και δικαιωθήκαμε. Σταθήκαμε και τυχεροί σε κάποιες φάσεις, αλλά στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και η τύχη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την κατάθεση ψυχής που κάνανε και τη συγκέντρωσή τους. Καλή συνέχεια στον ΑΟΧ και στον κ. Πετράκη, που είναι ένα από τα κέρδη μου στο ποδόσφαιρο η γνωριμία μου μαζί του.Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Όποιος βάζει το γκολ κερδίζει. Μπορεί να σχεδιάζεις καλά πράγματα και να μην σου βγαίνουνε μέσα στο γήπεδο».

Περράκης: «Δεν απαγορεύεται να χάσουμε»

Με την σειρά του ο τεχνικός του ΑΟΧανιά, Γιάννης Πετράκης,τόνισε πως "δεν ήταν ευχάριστη η επιστροφή μας στην αγωνιστική δράση μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής. 
Η ετοιμότητα και η εικόνα μας δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε και που δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και ένα καλά οργανωμένο αντίπαλο, που έπαιξε αμυντικά και ήταν δύσκολο να διασπάσεις την άμυνά του, αν και κάναμε πολλές και καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο γκολ. 
Προσδοκούμε σε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.Από τα μεγάφωνα ανακοίνωσαν ότι παίζαμε με 5 κάτω των 21 χρόνων, αλλά δεν ανέφεραν ότι και στον πάγκο είχαμε 6. Δεν έχουμε υπογράψει κανένα συμβόλαιο που να λέει ότι απαγορεύεται να χάσουμε. 
Βλέπουμε το παράδειγμα του Απόλλωνα, που έχει κάνει δύο ήττες σερί. Τώρα είναι που χρειάζεται στήριξη η ομάδα και βοήθεια. Δεν παρεκκλίνω από αυτά που έχω πει για την ομάδα. Πιστεύω στους παίκτες μου .Είναι άτοπο να μιλήσω για το γκολ από την οπτική γωνία που είχα. Πάντως όταν ο βοηθός σηκώνει τη σημαία, θα πρέπει να τον βλέπει ο διαιτητής και να ακούει για ποιο λόγο το έκανε".

Πηγή: Creta Live gr  
[2]  βίντεο Athlitico .gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...