12 December 2011

(βίντεο) ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΡΟΥΒΑΣ [11.12.2011.]

Την ήττα με 2-0 γνώρισε την Κυριακή το απόγευμα στον Κορυδαλλό από την Προοδευτική ο Ρούβας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Νοτίου ομίλου της Football League 2.
Σηφάκης: «Πληρώνουμε την απειρία μας»
Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, όχι όμως και από αποτέλεσμα κόντρα στην Προοδευτική, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μύρωνας Σηφάκης.

«Συγχαρητήρια στην Προοδευτική και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ανταγωνιστικό. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα που δείξαμε κατά διαστήματα, αλλά για μια ακόμα φορά πληρώνουμε την απειρία μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός του Ρούβα.[1]

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΡΟΥΒΑΣ: 1-0


Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μύρωνα Σηφάκη στάθηκε καλά στο παιχνίδι και κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν την τύχη να ανοίξουν νωρίς στο σκορ στο 50΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σούφλα. Η Προοδευτική πίεσε στη συνέχεια για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να καθαρίσει το ματς όμως ο Ρούβας ήταν αυτός που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 86΄ για να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Φουκαράκη παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 67΄ λόγω αποβολής του Κατσαπελίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα (για δυνατό μαρκάρισμα στον Σταμποζλίεφ). [2]

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΡΟΥΒΑΣ: 2-0


Σεφτέ στις νίκες έκανε η Προοδευτική που ύστερα από την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Καλαμάτα και το ρεπό που ακολούθησε την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 2-0 του Ρούβα στον Κορυδαλλό. 
Ο Αλέξανδρος Σούφλας ήταν ο πρωταγωνιστής των βυσσινί αφού σημείωσε και τα δυο γκολ, στο 55' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και στο 88' με πλασέ ύστερα από εξαιρετικό τακουνάκι του Γρίβα.

Τον αγώνα διεύθυνε ο Νεοφυτιάδης (Κορίνθου) που απέβαλε τον Κατσαμπελίδη με δεύτερη κίτρινη (35',67') και κιτρίνισε τους Παπανικόλα, Αλεξίου, Μηνά, Ανυφαντάκη, Ταχαμτζίδη.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης, Παπανικόλας, Σάμιος, Αλεξίου (72' Ερρίκος), Χατζηγεωργαλής (46' Σταμπολζίεφ), Σούφλας, Μηνάς, Μπερνιδάκης (65' Γρίβας), Συρίγος.

ΡΟΥΒΑΣ: (Μύρωνας Σηφάκης): Καλομοίρης, Γιαννακάκης (85' Φουκαράκης), Κατσαμπελίδης, Ανυφαντάκης, Καραγιαννίδης, Σταθόγλου, Μαραγκάκης, Κωνσταντάρας, Ταχμαζίδης, Μπελίτσας (72' Ξημεράκης), Ρηγάκης (37' λ.τρ. Περογαμβράκης).
photo by FlashNews.gr
Αρκετός κόσμος στο γήπεδο, περίπου 800 άτομα, μεταξύ αυτών και 40 περίπου φίλαθλοι του Ρούβα.
---
Υπόλοιπα αποτελέσματα:
Ζάκυνθος-Καλαμάτα
0-2
ΠΑΟ Ρουφ-Χανιά
3-0
Πανηλειακός-Ηλυσιακός
1-0
Αστέρας Μαγούλας-ΑΟ Γλυφάδας
0-1
Προοδευτική-Ρούβας
2-0
[1] OnSports.gr
[2] FlashNews.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...