21 March 2012

(βίντεο) Πανηλειακός - Ρούβας [18.03.2012.]

Πανηλειακός - Ρούβας 
Ταουσιάνης: Ο Πανηλειακός κέρδισε δίκαια
Ο τεχνικός του Ρούβα, Γιάννης Ταουσιάνης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και παραδέχθηκε ευθαρσώς ότι ο Πανηλειακός κέρδισε δίκαια τη μεταξύ τους αναμέτρηση. Παράλληλα στάθηκε στην κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του τονίζοντας αναλυτικά: 
Σε αυτό το ματς δεν δικαιολογήσαμε τη βαθμολογική θέση μας και το καλό σερί αποτελεσμάτων από το οποίο προερχόμαστε. Αμυνόμαστε από την αρχή και όταν αυτό γίνεται συνέχεια, ειδικά εκτός έδρας και επί ενός δυνατού αντιπάλου, θα έρθει δυστυχώς και το γκολ. 
Δεν δικαιούμαστε κάτι περισσότερο στο σημερινό ματς, ο Πανηλειακός ήταν καλύτερος, κέρδισε δίκαια. Εμείς αφήνουμε πίσω αυτό το ματς και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το καλύτερο στην υπόλοιπη διάρκεια του πρωταθλήματος. [1] 


Πανηλειακός-Ρούβας [2-0]

 Οι Μεσαρίτες που είχαν να χάσουν από την 5η αγωνιστική όταν και ηττήθηκαν με 1-0 στη Ζάκυνθο μετρώντας από την 6η αγωνιστική και μετά τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος οπότε και κράτησαν μακριά τους κινδύνους από την εστία του Χριστοδουλάκη (βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα) και απείλησαν στο 26' με τον Φουκαράκη που άγγιξε το 0-1.

Μέσα σε επτά λεπτά δέχθηκε δύο γκολ, στο 51’ με σουτ του Μπράβου και στο 58’ με χτύπημα πέναλτι του Θωνιάτη (μαρκάρισμα του Ανυφαντάκη μέσα στην περιοχή στον Βαλαώρα) κι έφυγε με άδεια χέρια από την πρωτεύουσα της Ηλείας.

Νωρίτερα βέβαια στο 48΄ και πάλι ο Φουκαράκης με γυριστή κεφαλιά πήγε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Πανηλειακού Λόλα που μπλόκαρε δύσκολα την μπάλα. [2]

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Λόλας, Ακπαρίδης, Βαλαώρας, Θωνιάτης, Λώττας, Μακρίδης, Μανιάτης (15' λ.τ Αντωνίου), Μπράβος, Ταφαρλής (25' λ.τ Καλφάς), Τομαράς (69' Τσετιροκλής), Χιντζίδης.

ΡΟΥΒΑΣ: Χριστοδουλάκης, Παπαχρήστος, Ανυφαντάκης, Πατέλης, Γιανναδάκης, Κορδονούρης, Πουλάκης, Ταχματζίδης, Αντωνάκης, Φουκαράκης, Ρουμπάκης.

Διαιτητής: Γιαννόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Μήτρης (Λακωνίας), Γκριτζέπης (Αρκαδίας)
Κίτρινες: Ταχματζίδης

 Γ εθνικη - Αποτελεσματα

Ηλυσιακός-Χανιά 3-0
Ζάκυνθος-Αστέρας Μαγούλας 3-2
ΠΑΟ Ρουφ-ΑΟ Γλυφάδας 0-0
Πανηλειακός-Ρούβας 2-0

Γ εθνικη - Επομενοι αγωνες 21/03 [15:00]

Ηλυσιακός-Πανηλειακός
Χανιά-ΠΑΟ Ρουφ
Ρούβας-Προοδευτική
ΑΟ Γλυφάδας-Αστέρας Μαγούλας
Καλαμάτα-Ζάκυνθος
[2] http://www.cretesports.gr/football-league-2/rouvas/item/2580-espase-to-seri.html

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...