29 February 2012

Ταουσιάνης: «Η νίκη αφιερωμένη στον Μανασάκη»


Στον αντιπρόεδρο του Ρούβα, Μιχάλη Μανασάκη, που έπεσε θύμα τροχαίου κατά την επιστροφή του από το χορό της ΠΑΕ και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας ο Γιάννης Ταουσιάνης.
ο Γιάννης Ταουσιάνης
Ο τεχνικός της ομάδας της Γέργερης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα CreteSports
ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του:

«Έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Θα αδικούσαμε τους εαυτούς μας αν δεν κερδίζαμε. Ήταν συγκλονιστικά και τα παιδιά.
Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δεν απειληθήκαμε παρά μόνο από στημένες φάσεις και έχουμε και τις ενστάσεις μας για το πέναλτι με το οποίο ισοφαριστήκαμε στο 87’.
 Όλοι μας αφιερώνουμε τη νίκη στο μέλος της οικογένειάς μας, τον Μιχάλη Μανασάκη και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχόμαστε μέσα από τη δουλειά μας να ανταμειφθεί η προσπάθειά μας στο τέλος».

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν επέστρεψε με την αποστολή του Ρούβα στο Ηράκλειο, αλλά μετέβη στην Κομοτηνή, προκειμένου να συμμετάσχει σε σεμινάριο προπονητών UEFA Pro. Μέχρι την προσεχή Τετάρτη (29/02) οι προπονήσεις του Ρούβα θα γίνονται υπό τις οδηγίες του Τόλη Παπακώστα.

26.02.2012.
Κρίσιμη η κατάσταση του Μανασάκη
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο αντιπρόεδρος του Ρούβα, Μιχάλης Μανασάκης.
Ο αντιπρόεδρος του Ρούβα είχε τροχαίο ατύχημα κατά την επιστροφή του από το χορό της ομάδας και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, με τους παίκτες της ομάδας να έχουν ένα λόγο παραπάνω να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Μαγούλας, καθώς άπαντες στην ομάδα θέλουν να την αφιερώσουν στον Μιχάλη Μανασάκη.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...