01 February 2012

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΡΟΥΒΑΣ [29.01.2012.]

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΡΟΥΒΑΣ [ 0 - 0 ]

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΡΟΥΒΑΣ [ 0 - 0 ]
Ο Ρούβας απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας 0-0 στην έδρα του Ηλυσιακού και διεύρυνε το αήττητο σερί του στα τρία παιχνίδια.


Ικανοποίηση επικρατεί στο Ρούβα αφού για τρίτη σερί αγωνιστική η ομάδα παρέμεινε αήττητη καθώς επέστρεψε με το βαθμό της ισοπαλία από το γήπεδο του Ηλυσιακού.

 Οι δυο νίκες και η μια ισοπαλία στα τελευταία τρία ματς έχουν τονώσει την ψυχολογία των νεοφώτιστων οι οποίοι με νίκη την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ θα σκαρφαλώσουν για πρώτη φορά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Μετά τη νίκη στα Χανιά, ο Ρούβας απέσπασε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Ηλυσιακό.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΡΟΥΒΑΣ [ 0 - 0 ]
Οι γηπεδούχοι είχαν μια μικρή υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και είχαν δοκάρι στην κεφαλιά του Ψαρρή στο 10΄. Στο 67΄ ο Ηλυσιακός έμεινε με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Βατίστα και αυτό είχε σαν αποτελεσμα η ομάδα της Γέργερης να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο τελευταίο 20λεπτο. Ο Ρούβας θα μπορούσε να είχε φύγει με το τρίποντο από την Αθήνα αν στο 85΄ ο Μπουκέας δεν αποσοβούσε τον κίνδυνο στο πλασέ του Περογαμβράκη. [1]

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) έληξε η αναμέτρηση μεταξύ του Ηλυσιακού και του Ρούβα που διεξήχθη στο γήπεδο του Ζωγράφου.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Σάκης Δέδες): Μουκέας, Γιουβανέλλης, Ξένος, Βατίστας, Φωστέρης, Τζέπος, Τσατσαρής, γκολι (90'+3' Κολοβός), Παππάς (63' Λιοσάτος), Ψαρρής (72' Ντεκίδης), Καϊμακαμούδης.

ΡΟΥΒΑΣ (Γιάννης Ταουσιάνης):  Χριστοδουλάκης, Ανυφαντάκης, Χαλκιαδάκης, Πατελής, Κορδονούρης, Σταθόγλου, Παπαχρήστος, Ρουμπάκης (82' Πουλάκης), Ταχμαζίδης, Περογαμβράκης (89' Γιαννακάκης), Φουκαράκης (65' Αντωνάκης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαμμής (Δωδεκανήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τζάλας, Μαγουλάκης (Αν. Αττικής)

Ο Ρούβας με τους επτά βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια οδεύει για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Φούτμπολ Λιγκ 2.
ΡΟΥΒΑΣ : Γιάννης Ταουσιάνης
 Ο προπονητής της ομάδας της Γέργερης,  Γ. Ταουσιάνης μετά το τέλος του ματς δήλωσε:
“Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για μας . Ο αντίπαλος μας ήθελε πάρα πολύ την νίκη – οξυγόνο και αυτό ανέβασε τον συντελεστή δυσκολίας του αγώνα.
Παρόλα αυτά κάναμε μεγάλη προσπάθεια και έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα μας στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.
Ωστόσο αυτό που θα πρέπει να δούμε είναι το θέμα της επίθεσης καθώς δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε αν και είχαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα και μας δόθηκαν οι ευκαιρίες”. [2]

Γ εθνικη - Αποτελεσματα
Ηλυσιακός - Ρούβας [ 0 - 0 ]
Ζάκυνθος - Πανηλειακός [0 - 1]
Απόλλων Σμύρνης  -ΑΟ Γλυφάδας [3 - 1]
Αστέρας Μαγούλας - Καλαμάτα [1 - 1]
Προοδευτική - Χανιά [0 - 0]

Γ εθνικη - Επομενοι αγωνες
05/02 15:00 Ηλυσιακός-Προοδευτική
05/02 15:00 Χανιά-Απόλλων Σμύρνης
05/02 15:00 Πανηλειακός-Καλαμάτα
05/02 15:00 Ρούβας-ΠΑΟ Ρουφ
05/02  15:00 ΑΟ Γλυφάδας-Ζάκυνθος

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...