02 April 2012

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΡΟΥΒΑΣ: ρεπορτάζ και δηλώσεις [01.04.2012]

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΡΟΥΒΑΣ 2 - 1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΡΟΥΒΑΣ 

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ταουσιάνη είδαν τον Κοροβέση να σκοράρει δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο δίνοντας στην ομάδα του ένα σημαντικό προβάδισμα.

Οι αλλαγές που έγιναν στην επανάληψη βελτίωσαν την εικόνα του Ρούβα που μείωσε σε 2-1 ωστόσο δεν απέφυγε την ήττα. [1]

Στο 10΄ο Καραδέμητρος έκανε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά, και ο Κοροβέσης με μονοκόμματο σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Διαμάντης τροφοδότησε τον Κοροβέση ο οποίος με σουτ από την αριστερή πλευρά, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Καλομοίρη, σημειώνοντας το 2-0.

Ο Ρούβας προσπάθησε να αντιδράσει με δύο σουτ του Αντωνάκη στο 17΄και στο 34΄, τα οποία δεν ανησύχησαν τους γηπεδούχους.

Football League 2 Greece
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΡΟΥΒΑΣ  @ ΚΡΗΤΗ ΣΠΟΡ 
Στο 45΄όμως οι παίκτες του Γ. Ταουσιάνη έχασαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν και να αλλάξουν τη ροή του παιχνιδιού, όταν ο Ταχμαζίδης εκτέλεσε φάουλ από τη δεξιά πλευρά, ο Σταυριανός έδιωξε την μπάλα με γροθιές, η οποία κατέληξε στον Νύκταρη, με τον τελευταίο να επιχειρεί το πλασέ, και τον Καραδέμητρο να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλωνας συνέχισε την πίεσή του προς την εστία του Ρούβα και στο 61΄ λίγο έλειψε να πανηγυρίσει το 3-0, όταν ο Κοροβέσης με σουτ από την αριστερή πλευρά, έστειλε την μπάλα να προσκρούσει στη συμβολή των δοκαριών.

Στο 77΄ ωστόσο οι παίκτες της ομάδας της Γέργερης κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 και να μπουν ξανά στο παιχνίδι.

Ο Ταχμαζίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος του Δημογιάννη, έκανε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά και ο Περογαμβράκης, με σουτ, παραβίασε την εστία του Σταυριανού.

Ο Ρούβας πίεσε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα για να πετύχει την ισοφάριση όμως δεν τα κατάφερε κρατώντας πάντως ως παρακαταθήκη για τα επόμενα ματς την πολύ καλή του εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. [2]


Oι φωτογραφίες εδώ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΡΟΥΒΑΣ βίντεο
  
Γιάννης Ταουσιάνης  "Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μου, με εξαίρεση κάποια ατομικά λάθη. Το παιγνίδι με τον Απόλλωνα ανήκει ήδη στο παρελθόν και πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στις επιτυχίες, διότι πλέον τα περιθώρια στενεύουν πλέον για εμάς". [3]

Διαιτητής ήταν ο Νικολόπουλος από την Μεσσηνίας, ο οποίος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τσιλιγκίρη και Κοροβέση.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σταυριανός, Δημογιάννης, Κρουσταλέλης, Γρομητσάρης, Κισκαμπάνης, Σαββίδης (85' Κωνσταντίνου), Καραδέμητρος, Τσιλιγκίρης, Κοροβέσης (80' λ.τρ. Μαρίνου), Διαμάντης (64' Κατσαρός), Χανιώτης.

ΡΟΥΒΑΣ: Καλομοίρης, Παπαχρήστος (77' Τζιράκης), Γιαννακάκης (46' Περογαμβράκης), Ανυφαντάκης, Πατέλης, Κορδονούρης, Σταθόγλου, Μαραγκάκης (32' Νύχταρης), Ταχμαζίδης, Ρουμπάκης, Αντωνάκης.

 Γ εθνικη - Αποτελεσματα
Απόλλων Σμύρνης-Ρούβας 2-1
ΠΑΟ Ρουφ-Ηλυσιακός 1-3
Πανηλειακός-Προοδευτική 1-1
ΑΟ Γλυφάδας-Καλαμάτα 3-1
Αστέρας Μαγούλας-Χανιά 2-2

Γ εθνικη - Επομενοι αγωνες [15/04]
 Ηλυσιακός-Αστέρας Μαγούλας
Χανιά-Καλαμάτα
ΠΑΟ Ρουφ-Πανηλειακός
Ρούβας-Ζάκυνθος
Προοδευτική-Απόλλων Σμύρνης

[1] AthleticRadio 104.2 “Πλήρωσε” το πρώτο ημίχρονο στην Ριζούπολη ο Ρούβας!
[2] ΚΡΗΤΗ ΣΠΟΡ Το πάλεψε κόντρα στον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμ. ο Ρούβας (2-1) http://www.sporfm.gr/permalink/34031.html#ixzz1quKqIBes
[3] CreteSports Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα ο Ρούβας

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...