11 October 2012

Ισόπαλη 2-2 έληξε η φιλική αναμέτρηση του Ρούβα με τον ΠΑΟΚρουσώνα

20:02 Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2012      Συντάκτης:  
GreekFootball.gr


Ισόπαλη 2-2 έληξε η φιλική αναμέτρηση του Ρούβα με τον ΠΑΟΚρουσώνα την Κυριακή στη Γέργερη.
Η ομάδα του Αντώνη Δρακόπουλου έδειξε ότι αρχίζει και βρίσκει τα πατήματα της και παρουσιάζει ολοένα και καλύτερο πρόσωπο στα τελευταία φιλικά που δίνει πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σε ότι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού ο Ρούβας προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 2-0 με τα τέρματα που σημείωσαν οι Γκάτσης και Κεφαλούκος, ενώ έχασε και πέναλτι στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου με τον Καλομοίρη να αποκρούει το πέναλτι του Ταβλαδωράκη.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚρουσώνα ανέβασε την αποδοση του και αφού πρώτα μείωσε το σκορ σε 2-1 με τον Αναγνωστάκη , στη συνέχεια έκανε το 2-2 λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης με σκόρερ τον Κουράκη. Tο άσχημο από το σημερινό φιλικό με τον ΠΑΟΚρουσώνα είναι ότι αποχώρησε τραυματίας από το ματς ο Κεφαλούκος που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστή τράβηγμα στο δικέφαλο.

Ρούβας : Χριστοδουλάκης, Ταβλαδωράκης, Σεντεμέντες, Ανυφαντάκης, Λουμπάκης, Κορδονούρης, Κεφαλούκος, Χατζησάββας, Γκάτσης, Ανωγειαννάκης, Αντωνάκης.

Έπαιξαν επίσης και οι : Γκολέμης, Ντελία, Πλουσής, Πετράς, Φουκαράκης, Λυκούδης, Έκελμανς, Κίτσος, Χαλκιαδάκης.

ΠΑΟΚρουσώνα : Καλομοίρης, Μασέλης, Σταυρακάκης, Μακατουνάκης, Μαραγκουδάκης, Κουράκης, Μπαστάκης, Καπετανάκης, Σκουτέλης, Τσαφαντάκης, Κουράκης.

Αγωνίστηκαν και οι : Σπανός, Αναγνωστάκης, Σούρσος, Βατσινάς, Νταουσιάνης. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...