29 September 2011

Στη Γέργερη το Super Cup της ΕΠΣΗ! ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ - ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ

 ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ - ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ - Super Cup [ photo by NotoSport ]

Από τις Αρχάνες στη Γέργερη... 
Αυτή τη διαδρομή ακολούθησε το Super Cup της ΕΠΣΗ και από το Γιούχτα πέρυσι πέρασε φέτος στο Ρούβα. 
Στο χθεσινό τελικό, ο οποίος διεξήχθη στο γήπεδο των Μοιρών, η ομάδα της Γέργερης ήταν φανερά καλύτερη από το Ζαρό και πήρε μια άνετη νίκη με 4-1.  

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "κυανόλευκους" ήταν ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης, ο οποίος "χτύπησε" τρεις φορές και έκανε τη διαφορά.
Στο πρώτο μέρος το συγκρότημα του Μύρωνα Σηφάκη ήταν πραγματικά "καταιγιστικό" και με το ξεκίνημα της συνάντησης επέβαλε το ρυθμό του και είχε σαφώς καλύτερη απόδοση από τον αντίπαλό του. Οι τροπαιούχοι έριξαν δύο... προειδοποιητικές βολές, στο 2' με τον Ταχμαμτζίδη και στο 6' με τον Φουκαράκη, και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 11', όταν ο Περογαμβράκης με δυνατό σουτ "παραβίασε" την εστία του Σαμαριτάκη. Δύο λεπτά αργότερα ο Φουκαράκης είδε εκτός θέσης το νεαρό τερματοφύλακα των ηττημένων και με ωραίο πλασέ ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ (2-0).
 
 
photo by flashnews.gr
Το σύνολο του Μανόλη Σουτζή μπόρεσε να αντιδράσει, είχε μια σημαντική στιγμή με τον Γ. Κλαπάκη στο 37', ενώ μείωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ανδριαδάκη, το οποίο κέρδισε ο Χαλκιαδάκης από τον Κατσαπελίδη. Στο 39', πάντως, έγινε νέο λάθος στην άμυνα του Ζαρού και ο Περογαμβράκης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, καθώς έκανε το 3-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη το θέαμα δεν ήταν το ίδιο καλό και απουσίαζαν οι μεγάλες φάσεις, πράγμα που ως ένα σημείο ήταν φυσιολογικό, μιας και ο Ρούβας είχε "κλειδώσει" το κύπελλο και δύσκολα το "σκηνικό" θα μπορούσε να ανατραπεί. Στο 90', βέβαια, ο Περογαμβράκης έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα και διαμόρφωσε το 4-1. Στο 92', ωστόσο, οι "κυανόλευκοι" έχασαν την ευκαιρία και για πέμπτο γκολ, αφού ο Σαμαριτάκης απέκρουσε το πέναλτι του Μασαούτη (το κέρδισε ο Αντωνάκης από τον Προβιδάκη) και έπειτα το πλασέ του Αντωνάκη.
 
ΡΟΥΒΑΣ: Καλομοίρης, Μασαούτης, Καραγιαννίδης, Κατσαπελίδης, Τζιράκης, Σταθόγλου, Πλουσής, Ταχματζίδης, Μπελίτσας, Φουκαράκης (90' Ρηγάκης), Περογαμβράκης (90' Αντωνάκης).
ΖΑΡΟΣ: Σαμαριτάκης, Γκουτσέλης, Νταβιγλάκης (32' Προβιδάκης), Τσαΐνης, Πρινιανάκης, Διγενής, Γ. Κλαπάκης (54' Μανιουδάκης), Πλύγκος, Ανδριαδάκης, Ηλ. Αλεξάκης (53' Β. Κλαπάκης), Χαλκιαδάκης. 

Στη Γέργερη το Super Cup της ΕΠΣΗ! 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...