26 February 2013

(βίντεο) Ρούβας - Αχαρναϊκός [24.02.2012.]


Ρούβας-Αχαρναϊκός    1-2
(34' Παντελής σουτ-29' Κουμπρόγλου σουτ, 81' Ραχίμ σουτ)

Ρούβας (Καμπερίδης): Διαμάντης, Γούτσιος, Ταβλαδοράκης, Ανυφαντάκης, Κορδονούρης, Κεφαλούκος, Μουρατίδης (75' Φουκαράκης), Λαζαρίδης (69' Αντωνάκης), Παντελής, Χατζησάββας, Μπολόσης (46' Σεντεμέντες).

Αχαρναϊκός (Θανέλλας): Παγουδής, Μανάλης, Μαγγίνας, Βεστάκης (77' Τεντόπουλος), Κουμπρόγλου (+90 Χαφούς), Γκέζο, Χριστόπουλος, Δημόπουλος, Αναστασίου, Αμπντελ (+90 Κουμπαρούλης), Νεόφυτος.

Διαιτητής: Λαμπαδαρίου (Πειραιά), Βοηθοί: Mαραγκουδάκης (Χανίων) Γεωργακόπουλος (Πειραιά).
 Ρούβας - Αχαρναϊκός Photo: PrimaSport.gr
Ανταπόκριση: Aλέξης Χριστινάκης
Απόδοση: Γιώργος Κορτσιδάκης

Οδυνηρή ήττα υπέστη ο Ρούβας απο τον Αχαρναικό στη Γέργερη (1-2) και ξαναμπήκε σε δυσχερή θέση στην Football league 2. 
H ανοδική πορεία της ομάδας του Ρούβας στους τελευταίους αγώνες, σταμάτησε στο χθεσινό παιχνίδι, όπου οι γηπεδούχοι έχουν σοβαρά παράπονα και απο την διαιτησία της Λαμπαδαρίου απο τον Πειραιά και του βοηθού Μαραγκουδάκη απο τα Χανιά. 
Στον τελευταίο χρεώνουν το γκόλ του Αχαρναικού στο 84'. Το παιχνίδι τελείωσε με πολλές διαμαρτυρίες και ένταση για τους διαιτητές.

Ο Ρούβας βρέθηκε πίσω στο σκόρ στο 13' με γκόλ του Κούμπρογλου, απάντησε στο 22' με τον Παντέλη, είχε ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, αλλά δέχθηκε το γκόλ της ήττας στο 83' απο τον Αμπντέλ. Στις διαμαρτυρίες αποβλήθηκε ο Κεφαλούκος, με δυο κίτρινες κάρτες σε τρία λεπτα.

Πως έπαιξε ο Ρούβας

Διάταξη 4-3-3 για τον Ρούβα του Γιώργου Καμπερίδη.Γκολκήπερ ο Διαμαντής, Κορδονούρης-Ανυφαντάκης κεντρικοί αμυντικοί. Αριστερό μπάκ ο Ταυλαδωράκης, Γούτσιος δεξιά. Μουρατίδης-Κεφαλούκος και Χατζησάββας στην μεσαία γραμμή. Παντελής αριστερά, Μπολώσης δεξιά και στην κορυφή ο Λαζαρίδης. Λαζαρίδης και Μπολώσης αλλάζουν συνεχώς θέσεις.

Πώς έπαιξε ο Αχαρναικός

Διάταξη 4-4-2 για τον Φώτη Φανέλα. Γκολκήπερ ο Παγουδής, οι Μαγγίνας και Δημόπουλος κεντρικοί αμυντικοί. Ο Αναστασίου δεξί μπάκ, ο Μαναλής αριστερό. Στην μεσαία γραμμή οι Γκέζος-Χριστόπουλος αμυντικοί μέσοι. Κούπρογλου δεξιά, Αναστασίοθ δεξιά. Στην επίθεση οι Αμπντέλ και Νεόφυτος.

Ευκαιρίες ο Ρούβας-Γκόλ ο Αχαρναικός

Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι ο Ρούβας με δυο καλές στιγμές με σούτ απο τους Πατελή και Μπολώση. Το γκόλ, όμως το είχε ο Αχαρναικός. Στο 13' ο Κούμπρογλου στην πρώτη επίθεση της φιλοξενούμενης ομάδας, έκανε τη ζημιά στην ομάδα της Γέργερης (0-1).

Απάντησε με Παντελή ο Ρούβας (1-1)

Ο Ρούβας ευτύχησε να απαντήσει γρήγορα. Στο 22' ο Παντελής σε μια σύγχιση της άμυνας του Αχαρναικού, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και αποκατέστησε την τάξη, καθώς το 0-1 αδικούσε την ομάδα της Γέργερης, με βάση την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο.

Ακυρώνεται γκόλ του Ρούβα

Στο 42' ο Ρούβας σκόραρε με τον Κορδονούρη, αλλά το γκόλ του ακυρώθηκε ώς οφσάιντ, σε μια φάση που έφερε διαμαρτυρίες απο τους γηπεδούχους. Το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες στο 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο

Με δυο φαουλ του Χατζησάββα, ο Ρούβας απείλησε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με την σειρά τους στο 68' με τον Χριστόπουλο.

«Εμφραγμα» στο 83' για το Ρούβα  και φωνές για την διαιτησία

Στο 83' το παιχνίδι στράβωσε για το Ρούβα. Ο Αμπντέλ με σούτ μέσα απο την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τους παίκτες του Ρούβα να φωνάζουν για οφσάιντ!! Το γκόλ μέτρησε, αλλά οι διαμαρτυρίες προς τη διαιτητή της αναμέτρησης κα Λαμπαρδίου, ήτα σφοδρες.

 Αποβολή για τον Κεφαλούκο

Να σημειωθεί ότι μέσα σε τρία λεπτά αποβλήθηκε με δυο γρήγορες κίτρινες κάρτες στις διαμαρτυρίες ο Λάμπρος Κεφαλούκος. Πολλά παράπονα απο τους ανθρώπους του Ρούβα για τον βοηθό Μαραγκουδάκη απο τα Χανιά. Το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος.


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

3'Σούτ του Πατελή, απέκρουσε ο Παγουδής. Καλή στιγμή για το Ρούβα.

12' Σούτ του Μπολώση, έδιωξε ο Παγουδής.

13' Ο Αχαρναικός ανοίγει το σκόρ με σούτ του Κούμπρογλου (0-1).

22' Ισοφαρίζει ο Ρούβας με σούτ του Παντέλη (1-1).

25' Σούτ του Ζατζησάββα διώχνει με τις γροθιές ο Παγουδής.

41' Aκυρώνεται γκόλ του Ρούβα. Ο Μουρατίδης εκτελεί φάουλ, ο Κορδονούρης σουτάρει και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκόλ ακυρώνεται ώς οφσάιντ. Διαμαρτυρίες απο τους παίκτες του Ρούβα.

45' Κεφαλιά του Κεφαλούκου, η μπάλα πάνω απο τα δοκάρια.

56' Φάουλ του Χατζησάββα, η μπάλα κοντράρει στο τείχος και αλλάζει πορεία, αλλά ο γκολκήπερ του Αχαρναικού, διώχνει με δυσκολία.

60' Φάουλ του Χατζησάββα, έδιωξε με τα ακροδάχτυλα, ο γκολκήπερ του Αχαρναικού.

68' Kαλή στιγμή για τον Αχαρναικό με το σούτ του Χριστόπουλου, μεγάλη επέμβαση του γκολκήπερ του Ρούβα.

83' Το 1-2 για τον Αχαρναικό με τον Αμπντελ με σούτ μέσα απο την περιοχή. Διαμαρτυρίες για οφσάιντ απο τους γηπεδούχους.

84' Αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε τρία λεπτά για τον Λάμπρο Κεφαλούκο. Με δέκα παίκτες ο Ρούβας.



Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Ρούβας-Αχαρναϊκός    1-2
(34' Παντελής σουτ-29' Κουμπρόγλου σουτ, 81' Ραχίμ σουτ)
Καλαμάτα-Πανηλειακός    1-1
(90+6' Ψυχογιόπουλος σουτ-33' Βλαχόπουλος σουτ)
Παναιγιάλειος-Αστέρας Μαγούλας    1-1
(50' Σκαρτσίλας σουτ-42' Δημητριάδης σουτ)
Φωστήρας-Γλυφάδα    2-1
(5' Στάμος σουτ, 90+2' Δωροβίνης φάουλ-51' πεν Σκάρος)
ΑΟ Χανιά-Προοδευτική    1-1
(23' (πεν.) Γωνιωτάκης, 93' (πεν.) Αργυρίου)
Κόρινθος-Εθνικός Αστέρας    3-0 α.α.

Ρεπό: Επισκοπή
Moυζουράκης: «Θα επιβιώσει ο Ρούβας »

Η  επόμενη (15η) αγωνιστική (3/3)

Αχαρναϊκός    Επισκοπή
Πανηλειακός    Ρούβας
Γλυφάδα    Καλαμάτα
Εθνικός Αστέρας    Παναιγιάλειος 0-3 α.α.
Προοδευτική    Φωστήρας
ΑΟ Χανιά    Κόρινθος

Ρεπό: Αστέρας Μαγούλας


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...