10 February 2013

Μ. Αναστασάκης: "Παράδειγμα προς μίμηση ο Ρούβας"

πηγή: CreteSports.gr
Γράφει ο  Απόστολος Δέρβας
Μ. Αναστασάκης: "O Ρούβας πρωταθλητής στις καρδιές όλων!"
 Κατ'αρχάς δεν έκρυψε τις ανησυχίες όλων στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, στην απαρχή της προσπάθειας:

"Θα τα καταφέρουμε; Ρωτούσαμε ο ένας τον άλλο, φοβούμενοι μήπως το όνειρο γίνει εφιάλτης, όταν πέρυσι ο Ρούβας, η δική μας ομάδα, ξεκινούσε το παρθενικό του ταξίδι στην Γ' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του." Κι όμως, η επιλογή ήταν η δημιουργία ΠΑΕ (και όχι ΤΑΠ) και μάλιστα πολυμετοχικής, κάτι που αποδείκνυε τη σοβαρότητα της προσπάθειας.


Όπως μας είπε ο κ.Αναστασάκης :

"Δημιουργήσαμε μία πολυμετοχική, με στέρεες βάσεις, επαγγελματική ομάδα λαϊκής βάσης, η οποία στάθηκε επάξια στην παρθενική της συμμετοχή στο Πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου της Football League 2. Ο πρωταθλητισμός για μας δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός. Σκοπός της ομάδας μας ήταν εξαρχής και παραμένει να αναδείξει μέσα από το ποδόσφαιρο το αθλητικό πνεύμα, το "ευ αγωνίζεσθε", την ομαδικότητα τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και σε ολόκληρη την Κρήτη και την Ελλάδα, αλλά και να βοηθήσει τα νέα παιδιά της ευρύτερης περιοχής να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να ανακαλύψουν και να υιοθετήσουν υγιή πρότυπα και να εμπνευστούν από τη δική μας ομάδα".

Κάπου εκεί μπαίνει στην εικόνα, το Χαμόγελο του Παιδιού, με τους ποδοσφαιριστές του Ρούβα να μεταφέρουν το μήνυμά του αφιλοκερδώς, ευελπιστώντας με αυτό τον τρόπο θα συνδράμουν στο δύσκολο έργο του.

Η ομάδα, αγωνιστικά, σχεδιάστηκε και φέτος με σκοπό να παραμείνει στην κατηγορία, όπως και πέρυσι.

O Ρούβας πρωταθλητής στις καρδιές όλων!

"Όλες οι ομάδες που αγωνίσθηκαν σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης, την Γέργερη, ένιωσαν τι θα πει Κρητική φιλοξενία και γνώρισαν την δική μας φιλοσοφία, την δική μας καθαρή άποψη για το ποδόσφαιρο. Ένα ποδόσφαιρο χωρίς βία και φανατισμό, αλλά με αρχές σαν αυτές του "ευ αγωνίζεσθε", του "fair play", της φιλοξενίας και του σεβασμού. Γνώρισαν τον καθαρό αέρα που εμείς αναπνέουμε και μας αναγνώρισαν αυτό που πραγματικά γίναμε: Παράδειγμα προς μίμηση" σχολίασε ο Μανώλης Αναστασάκης.

"Είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος της χρονιάς, σε όποια θέση και αν τερματίσει, ο δικός μας Ρούβας θα είναι πρωταθλητής στις καρδίες όλων. Και για μας αυτός είναι ο στόχος!" ήταν το καταληκτικό του σχόλιο.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...