16 April 2013

(βίντεο) Ρούβας - Επισκοπή [14.04.2013.]

 Ρούβας - Επισκοπή 1 - 1 (41'  Φουκαράκης - 80' Τριανταφύλλου)
Ρούβας: Λυράκης,Πετράς,Σεντεμέντες,Ανυφαντάκης,Κίτσος,Κεφαλούκος(λ.τ. 75' Χατζησάββας),Κορδονούρης,Μουρατίδης, Αντωνάκης (85' Ελκεμανς),Φουκαράκης,Παντελής.

Επισκοπή:Kαλογεράκης,Μαραθιανός,Ρουμπάκης,Πουλάκης (46' Μ. Aνωγειανάκης),
Φραντζεσκάκης(75'Τσέκος),Δελήμπασης,Κοζανίδης(84'Σουμπασάκης),Τριανταφύλλου,Αργυράκης,Ψωμάς,Ταχματζίδης.
Το 1-0 με Φουκαράκη ο Ρούβας
Ανταπόκριση: Aλέξης Χριστινάκης
Απόδοση: Γιώργος Κορτσιδάκης
Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι που έγινε στο Τυμπάκι, Ρούβας και Επισκοπή έμειναν στο 1-1 στο κρητικό ντέρμπι της Football league 2 που εξελίχθηκε σε μια αναμέτρηση με ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών και για τους δυο! Ειδικά στα τελευταία λεπτά έσπασαν καρδιές με τις δυο ομάδες να χάνουν κλασσικές ευκαιρίες, αλλά τελικά το 1-1, έμεινε μέχρι το τέλος.


Ο Ρούβας προηγήθηκε στο 41' με τον Φουκαράκη, για να ισοφαρίσει στο 82' η Επισκοπή με το μόνιμο σκόρερ της, Τάσο Τριανταφύλλου. Η ισοπαλία βόλεψε περισσότερο την ομάδα του Ρεθύμνου, η οποία έκανε ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στην Football league.

500 φίλαθλοι στο γήπεδο
Το παιχνίδι γίνεται στο γήπεδο του Τυμπακίου λόγω της κακής αγωνιστικής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Γέργερης. Κατάμεστες οι κερκίδες του γηπέδου στο Τυμπάκι, καθώς το κρητικό ντέρμπι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού κόσμου της Μεσαράς. Περίπου 500 φίλαθλοι στο γήπεδο.

Πώς έπαιξε ο Ρούβας
Με διάταξη 4-2-3-1 ο Ρούβας. Γκολκήπερ ο Λυράκης,κεντρικοί αμυντικοί οι Σεντεμέντες και Ανυφαντάκης. Δεξιά ο Πετράς, αριστερά ο Κίτσος. Στην μεσαία γραμμή οι Κεφαλούκος-Κορδονούρης αμυντικοί μέσοι. Αριστερά ο Παντελής, δεξιά ο Αντωνάκης, στον άξονα ο Μουρατίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Φουκαράκης.

Πώς έπαιξε  η Επισκοπή
Διάταξη 4-2-3-1 για την ομάδα του Ρεθύμνου. Γκολκήπερ ο Καλογεράκης. Κεντρικοί αμυντικοί οι Ψωμάς-Αργυράκης. Δεξιά ο Μαραθιανός, αριστερά ο Ρουμπάκης. Φραντζεσκάκης-Δελήμπασης στη μεσαία γραμμή. Δεξιά ο Κοζανίδης,αριστερά ο Ταχματζίδης, στον άξονα ο Πουλάκης και στην κορυφή ο Τριανταφύλλου.

Το παιχνίδι
Aναγνωριστικό παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο, με το Ρούβα, να μπαίνει καλύτερα στο παιχνίδι και να έχει τον έλεγχο, προσπαθώντας να φέρει τη μπάλα στην περιοχή της Επισκοπής.To πρώτο 15λεπτο κύλησε πάντως δίχως φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Μετά το 15' η Επισκοπή άρχισε να βγαίνει απο το καβούκι της και να προσπαθεί να απειλήσει με το μεγάλο της όπλο, τον Τάσο Τριανταφύλλου.

Απειλεί ο Ρούβας
Στο 23' ο Ρούβας δημιούργησε την πρώτη ουσιαστικά αξιόλογη φάση, αλλά η κεφαλιά του προωθημένου Σεντεμέντε, δεν βρήκε στόχο. Τρελός ο ρυθμός στο παιχνίδι, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω, αλλά χωρίς καθαρές ευκαιρίες. Στο 35' ο Φουκαράκης και στο 40' ο Μουρατίδης, δεν ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που είχαν, με άστοχα σούτ απο καλές θέσεις.

Το 1-0 με Φουκαράκη ο Ρούβας

Στο 41' ο Ρούβας, έβαλε το Ρούβα σε θέση οδηγού. Με σούτ-κεραυνό μέσα απο την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0 για το Ρούβα. Με το 1-0 ο Ρούβας πήγε στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο

Ενα σούτ του Κεφαλούκου για το Ρούβα και ένα του Τριανταφύλλου για την Επισκοπή, ήταν οι πιο σημαντικές φάσεις στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Ευκαιρίες η Επισκοπή

Στο 68' σε σούτ του Δελήμπαση, η μπάλα έφυγε άουτ. Ενώ η Επισκοπή είχε μια ακόμη καλή στιγμή με τον Μ. Ανωγειανάκη στο 70'.

Μεγάλη φάση για το Ρούβα

Στο 80' ήταν η σειρά του Ρούβα να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία με τον Παντελή να κάνει το 2-0, με τον γκολκήπερ της Επισκοπής να κάνει σπουδαία επέμβαση.

Ισοφαρίζει με Τριανταφύλλου η Επισκοπή

Η ομάδα της Επισκοπής, έφτασε στην ισοφάριση στο 82' με σκόρερ, ποιόν άλλο, τον Τάσο Τριανταφύλλου, τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας!

Ο Τριανταφύλλου εκμεταλεύτηκε το τραγικό λάθος στο κέντρο της άμυνας του Ρούβα και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-1).

Νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά!

Εσπασαν καρδιές στο φινάλε-Μεγάλες ευκαιρίες

Μεγάλη ευκαιρία για το Ρούβα με τον Βενιζέλο Ανυφαντάκη να πάρει τη νίκη στο φινάλε, σε μια απο τις πιο σημαντικές φάσεις του αγώνα! Νέα ευκαιρία στο 92' με τον Φουκαράκη να σουτάρει και τον Ψωμά να διώχνει πάνω απο τη γραμμή. Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα, στο 93' για την Επισκοπή αυτή τη φορά με τον Ταχματζίδη να αστοχεί στο τετ-α-τετ με τον Λυράκη!

Διαιτητής : Mιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Συνθέσεις:

Ρούβας: Λυράκης,Πετράς,Σεντεμέντες,Ανυφαντάκης,Κίτσος,Κεφαλούκος(λ.τ. 75' Χατζησάββας),Κορδονούρης,Μουρατίδης,

Αντωνάκης (85' Ελκεμανς),Φουκαράκης,Παντελής.

Επισκοπή:Kαλογεράκης,Μαραθιανός,Ρουμπάκης,Πουλάκης (46' Μ. Aνωγειανάκης),

Φραντζεσκάκης(75' Τσέκος),Δελήμπασης,Κοζανίδης(84' Σουμπασάκης),Τριανταφύλλου,Αργυράκης,Ψωμάς,Ταχματζίδης.



TO ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

9' Σούτ του Πουλάκη, η μπάλα άουτ.

20' Κίτρινη κάρτα στον Αντωνάκη.

22' Φάουλ του Μουρατίδη, κεφαλιά Σεντεμέντε, η μπάλα άουτ.

23' Kίτρινη κάρτα ο Κοζανίδης.

35' Αστοχο σούτ του Φουκαράκη, απο καλή θέση.

40' Λάθος του Ρουμπάκη, σούτ του Μουρατίδη απο καλή θέση, η μπάλα άουτ.

41' Το 1-0 για το Ρούβα. Σκόρερ ο Γιάννης Φουκαράκης. Δυνατό σούτ απο πλάγια για το σκόρερ της ομάδας της Γέργερης. Προηγήθηκε σέντρα του Κίτσου.

55' Kόρνερ του Πετράκη, σούτ του Κεφαλούκου η μπάλα κοντάρει στα σώματα.

58' Σούτ του Τριανταφύλλου απο καλή θέση η μπάλα άουτ.

68' Σούτ του Δελήμπαση, η μπάλα άουτ.

70' Σούτ του Μ. Ανωγειανάκη, η μπάλα λίγο άουτ.

71' Κίτρινη κάρτα στον Ταχματζίδη.

80' Μεγάλη επέμβαση του Καλογεράκη σε σούτ του Παντελή. Μεγάλη ευκαιρία για το Ρούβα.

82' Η Επισκοπή ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Τριανταφύλλου. Τραγικό λάθος στην άμυνα του Ρούβα. Με κοντινή κεφαλιά το γκόλ του Τριανταφύλλου. Αδράνησε το κεντρικό δίδυμο του Ρούβα.

90' Τεράστια ευκαιρία για το Ρούβα. Ο γκολκήπερ Καλογεράκης χάνει τη μπάλα, αλλά ο Βενιζέλος Ανυφαντάκης, δεν καταφέρνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα!

+90 Λάθος έξοδος του Καλογεράκη, ο Φουκαράκης πλασάρει ο Ψωμάς διώχνι πάνω απο τη γραμμή!

+90 Στην κόντρα επίθεση η Επισκοπή, με τον Ταχματζίδη να αστοχεί στο τετ-α-τετ με τον γκολκήπερ Λύράκη!

Ρούβας-Επισκοπή 1-1: Σούπερ ντέρμπι!(photos)


Ο σκόρερ του Ρούβα στο ματς αυτό, Γιάννης Φουκαράκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” με τον Μανώλη Θέμελη για την προσπάθεια της ομάδας του να μπει στην προνομιούχο πρώτη εξάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Φουκαράκης:
Για το ματς με την Επισκοπή που έληξε 1-1
“Ήταν ένα πολύ καλό ματς. Θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0 νωρίτερα και να καθαρίσουμε όμως ισοφαριστήκαμε και στο τέλος χάσαμε και εμείς γκολ αλλά οι αντίπαλοί μας για να φτάσουν στην νίκη. Δεν μας βολεύει το αποτέλεσμα αλλά συνεχίζουμε”. --> athleticradio


21η Αγωνιστική Νότιος Όμιλος
Αχαρναϊκός-Χανιά 2-0 
(Νεόφυτος 13', Χριστόπουλος 25')
Παναιγιάλειος-Γλυφάδα 1-2 
Καλαμάτα-Αστέρας Μαγούλας 2-0 
Κόρινθος-Προοδευτική 2-2
Ρούβας-Επισκοπή 1-1
(41'  Φουκαράκης - 80' Τριανταφύλλου)
Φωστήρας-Εθνικός Αστέρας 3-0 (α.α.)







No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...