11 February 2013

Φωστήρας – Ρούβας [10.02.2013.]

Κορδονούρης: «Ξεκινάει την αντεπίθεση του ο Ρούβας»

Φωστήρας – Ρούβας [0 - 0]


πηγή: PrimaSport.gr
Απόδοση: Κώστας Κεφαλογιάννης 
Ανταπόκριση: Μάνος Χρυσός

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι του Ρούβα με τον Φωστήρα στο γήπεδο του Ταύρου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League 2.
 Το αποτέλεσμα αδικεί σαφώς τους Κρητικούς που στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαν την πρωτοβουλία και έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. 
Με τον Χατζησάββα σε καλή μέρα, η ομάδα του Καμπερίδη δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Μπότου αλλά  η αστοχία και η ατυχία (στο εντυπωσιακό δοκάρι του Ταυλαδωράκη στο 25ο σε μια φάση που θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς την εξέλιξη της αναμέτρησης). 

Ταυτόχρονα δεν απειλήθηκε καθόλου από τον Φωστήρα παρά μονάχα με στημένες μπάλες κι αυτό κυρίως στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα. 

Παρά τις κερδισμένες εντυπώσεις πάντως, ο Ρούβας έφυγε από την Αθήνα με ένα βαθμό στις αποσκευές του αντί για τους τρεις που θα μπορούσε να πάρει και που θα τον βοηθούσαν να ανασάνει βαθμολογικά. 

Φωστήρας (Κώστας Ψυρρόπουλος): Μπότος, Μπιλίτσης, Πεταυράκης, Παραράς, Μπούμπας (58ο Πάλλας), Τσώνης, Τσαγκαράκης (68ο Βαβάτσικος), Βλάχος (87ο Κούτρος), Στάμος, Δωροβίνης, Καμπάς

Ρούβας (Γιώργος Καμπερίδης): Διαμαντής, Γούτσιος, Ταβλαδωράκης, Ανυφαντάκης, Κορδονούρης, Κεφαλούκος, Μουρατίδης, Λαζαρίδης (77ο Έκελμανς), Παντέλης, Χατζησάββας (90ο+ Σεντεμέντες), Μπολόσης (81ο Κίτσιος).

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδος).


Το Live του αγώνα

Ο Ρούβας παίζει στα ίσια τον Φωστήρα στο πρώτο δεκάλεπτο, έχει πάρει τον έλεγχο στο κέντρο και μόλις στο 5ο λεπτό έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα με κεφαλιά του Λαζαρίδη. Ελπιδοφόρο ξεκίνημα οπωσδήποτε για τους φιλοξενούμενους που έχουν ανάγκη  το θετικό αποτέλεσμα και βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Δοκάρι ο Φωστήρας!

Ο Φωστήρας ανεβάζει ρυθμό μετά το 10ο και απειλεί κυρίως με τα στημένα του Δωροβίνη. Στο 10ο ο μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων έστειλε την πρώτη προειδοποιητική βολή, εκτελώντας φάουλ και υποχρεώνοντας τον Διαμαντή σε εντυπωσιακή επέμβαση και στο 14ο ο ίδιος παίκτης πάλι με φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ρούβας απάντησε με κεφαλιά του Χατζησάββα στο 18ο.  Γενικώς το ματς είναι ανοιχτό καθώς και οι δυο ομάδες προς το παρόν κυνηγάνε το γκολ και δεν προσέχουν ιδιαίτερα την άμυνα τους.

Δοκάρι και ο Ρούβας!

Ο Ταυλαδωράκης λίγο έλλειψε να πετύχει το γκολ της σεζόν, αφού στο 25ο έκλεψε  λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή  και σούταρε σχεδόν αμέσως, η μπάλα έσκασε αρχικά μπροστά στον Μπότο και τον ξεγέλασε, εν συνεχεία βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στο έδαφος. Οι παίκτες του Ρούβα διαμαρτυρήθηκαν ότι πέρασε τη γραμμή, παίζεται έδειξε ο διαιτητής! Θα ήταν και εντυπωσιακό αλλά και υπερχρήσιμο αυτό το γκολ αλλά το τόπι δεν ήθελε να κάνει τα κέφια του Ταυλαδωράκη.

Κυριαρχεί ο Ρούβας

Ο Ρούβας είναι η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο. Έχει ελέγξει το ρυθμό, έχει χάσει τις περισσότερες ευκαιρίες και έχει απειληθεί μόνο από στημένα. Στο 31ο λεπτό μάλιστα έφτασε για μια ακόμη φορά κοντά στο γκολ με κεφαλιά του Μπολόση η οποία έφυγε ελάχιστα άουτ!

Λήξη ημιχρόνου.

Το 0-0 αδικεί τους Κρητικούς και οι οπαδοί του Φωστήρα έχουν αρχίσει τη μουρμούρα στην κερκίδα.

'Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως τελείωσε το πρώτο. Με τον Ρούβα να κυριαρχεί και να χάνει ευκαιρίες. Ετούτη τη φορά αστόχησε ο Χατζησάββας (από τους κορυφαίους του αγώνα) στο 47'.

Η πρώτη  επίσκεψη του Φωστήρα στα καρέ του Ρούβα εδώ και πολύ ώρα, τελείωσε με μια ακίνδυνη κεφαλιά του Κάμπα στο 57ο. Ο Ρούβας απάντησε αμέσως με φάουλ του Ανυφαντάκη στο 61΄που υποχρέωσε σε δύσκολη επέμβαση τον Μπότο.

Όσο περνάει η ώρα πάντως, όπως είναι λογικό. ο Ρούβας γίνεται λίγο πιο συντηρητικός, καθότι ναι μεν θέλει τη νίκη, αλλά δε θέλει και να χάσει! Ο Φωστήρας συνεχίζει στο ίδιο μέτριο τέμπο σε ολόκληρο το ματς.

Εδώ και κάποσα λεπτά το μόνο που συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο είναι φάουλ και κίτρινες κάρτες. Ο ρυθμός έχει πέσει, ο Ρούβας οπισθοχώρησε μάλλον ανεξήγητα και η ποιότητα του παιχνιδιού, που  μέχρι το 60ο ήταν μια χαρά, πλέον προκαλεί χασμουρητά. Μπαίνουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο 80ο λεπτό και μετά από πολύ ώρα ο Ρούβας επισκέφθηκε ξανά την περιοχή του Φωστήρα αλλά το σουτ του Χατζησάββα ήταν άστοχο.

Λήξη του αγώνα 

12η αγωνιστική 

Καλαμάτα – Αχαρναϊκός 0-1
Φωστήρας – Ρούβας 0-0
Κόρινθος – Επισκοπή 0-0
ΑΟ Χανιά – Πανηλειακός 0-0
Προοδευτική – Αστέρας Μαγούλας 0-1
Εθνικός Αστέρας – Γλυφάδα 0-3αα
Ρεπό: Παναιγιάλειος


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...