03 December 2012

(βίντεο) Ρούβας - Παναιγιάλειος [02.12.2012]

Ρούβας - Παναιγιάλειος [2 - 2]


 Ρούβας (Αντώνης Δρακόπουλος): Λυράκης, Σεντεμέντες, Ιερωνυμάκης (53’ Φουκαράκης), Ανυφαντάκης, Τζιράκης, Κορδονούρης, Πετράς, Ανωγειανάκης (82’ Έκλεμανς), Ταβλαδωράκης, Κίτσος, Γκάτσης (77’ Κεφαλούκος).

Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Μπαλτιμάς, Θεοφανόπουλος, Σανδρανέλης, Σούλης, Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος (74’ Παπαδόπουλος), Γκοτσούλιας (67’ Μπουλούμπασης), Αργυρόπουλος, Μπούνας, Λαζανάς, Σκαρτσίλας (81’ Διαμαντόπουλος).


Σε ένα ματς διαφήμιση του αθλήματος, οι Μεσσαρίτες κοίταξαν στα μάτια την κορυφαία ομάδα της βαθμολογίας.

Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία για το συγκρότημα της Γέργερης. Από την άλλη πλευρά βαθμολογική απώλεια για τον Παναιγιάλειο, ο οποίος δέχθηκε τα (δύο) πρώτα τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.


Ο Μπούνας στο 30’ κι ο Αργυρόπουλος με υπέροχη εκτέλεση φάουλ έβαλαν μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους με 0-2 στο πρώτο μέρος. Για τον Ρούβα, που κυριάρχησε απόλυτα στο δεύτερο μέρος, σκόραραν οι Ανυφαντάκης και Ανωγειανάκης με εξαιρετικό μακρινό ψηλοκρεμαστό πλασέ στο όριο της περιοχής.

Oι φιλοξενούμενοι ήταν οι πρώτοι που απείλησαν στο παιχνίδι όταν στο 13΄το σουτ του Σκαρτσίλα πέρασε λίγο άουτ.

Ο Ρούβας δημιούργησε την πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 19΄ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πετρά, ο Ανυφαντάκης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στην δεύτερη του επίσκεψη στα καρέ του Λυράκη, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Μπούνας μπήκε μέσα στην περιοχή, απέφυγε τον Σεντεμέντες και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Παναιγιάλειος έκανε το 0-2. Ο Αργυρόπουλος με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Λυράκη και έκανε το 0-2.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα.

Ο Ρούβας στην επανάληψη προσπάθησε να μπει νωρίς ξανά στο παιχνίδι, όμως στο 48΄ η κεφαλιά του Ανυφαντάκη, δεν έκανε το χατίρι στον στόπερ του Ρούβα και έφυγε μόλις άουτ.

Στο 55΄ οι γηπεδούχοι έχασαν νέα σημαντική ευκαιρία, με το σουτ του Φουκαράκη, να απομακρύνει ο Μπαλτιμάς.

Στο 61΄ οι προσπάθειες του Ρούβα απέδωσαν καρπούς. Ο Aνυφαντάκης στις δύο προηγούμενες προσπάθειες δεν “νίκησε” τον Μπαλτιμά όμως η τρίτη ήταν και φαρμακερή για τον στόπερ του ΟΦΗ,ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση κόρνερ του Πετρά και με κεφαλιά μείωσε σε 1-2.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ρούβας έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Ανωγειανάκης με υπέροχο πλασέ “κρέμασε” τον Μπαλτιμά και έκανε το 2-2.

Στο 76΄ ο Ρούβας έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει την ολική ανατροπή όταν Σκαραβέλης απομάκρυνε πάνω στην γραμμή το σουτ του Γκάτση.

Το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος με τον Ρούβα με βάση εικόνας στην επανάληψη να μπορούσε να πάρει και κάτι καλύτερο.

Ρούβας - Παναιγιάλειος 2-2 Αν συνεχίσουμε έτσι θα τα καταφέρουμε» επεσήμανε στο sporfm.gr ο τεχνικός του Ρούβα Αντώνης Δρακόπουλος.
Αν συνεχίσουμε έτσι θα τα καταφέρουμε» επεσήμανε στο sporfm.gr ο τεχνικός του Ρούβα Αντώνης Δρακόπουλος.


«Τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν ποιότητα και ψυχικά αποθέματα, καθώς ανταπεξήλθαν στην πίεση που υπήρχε πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν ο Παναιγιάλειος είχε προηγηθεί. Από την άλλη υπάρχει λύπη καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει με ευρύ σκορ τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

 Όλοι θα πρέπει να αναλογιστούν ότι αν θέλουν μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι σε κάθε ομάδα. Παράλληλα θα πρέπει να παραμείνουμε με το κεφάλι χαμηλά, και το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο να αποτελέσει παράδειγμα για τις επόμενες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. 

Αν συνεχίσουμε έτσι θα τα καταφέρουμε» επεσήμανε στο sporfm.gr ο τεχνικός του Ρούβα Αντώνης Δρακόπουλος.


Πηγή:atleticradio.gr-cretesports.gr-sportfmxania.gr

6η αγωνιστική / 02.12.2012. 
Εθνικός Αστέρας - Αχαρναϊκός 
Γλυφάδα - Προοδευτική
Αστέρας Μαγούλας - ΑΟ Χανιά [0 - 0] 
Πανηλειακός - Κόρινθος [2-1]
Επισκοπή - Φωστήρας [0 - 2] 
Ρούβας - Παναιγιάλειος [ 2 - 2]
Ρεπό: Καλαμάτα

7η αγωνιστική / 09.12. 2012.
Αχαρναϊκός - Προοδευτική
ΑΟ Χανιά - Εθνικός Αστέρας
Κόρινθος - Γλυφάδα
Φωστήρας - Αστέρας Μαγούλας
Παναιγιάλειος - Πανηλειακός
Καλαμάτα - Επισκοπή
Ρεπό: Ρούβας

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...