12 November 2012

Γλυφάδα - Ρούβας [11.11.2012]


10.11.2012.
Ο Αντώνης Δρακόπουλος και σε αυτό το παιχνίδι καλείται να αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα καθώς πέραν των Κεφαλούκου και Αντωνάκη που παραμένουν τραυματίες και του τιμωρημένου Γεωργόπουλου, εκτός αποστολής τέθηκε την τελευταία στιγμή και ο Γκονζάλες που στην προπόνηση της Παρασκευής ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν μπόρεσε να είναι 100% έτοιμος. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Γκολέμης με τον τεχνικό του Ρούβα να επιλέγει το νεαρό Λυράκη για δεύτερο τερματοφύλακα, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Λουμπάκης που χάνει όλη τη χρονιά.

Ο Δρακόπουλος επέλεξε 18 παίκτες στην αποστολή για το ματς με τον Κεραυνό Γλυφάδας που είναι οι : Χριστοδουλάκης, Λυράκης, Κίτσος, Σεντεμέντες, Χατζάρας, Τζιράκης, Ταβλαδωράκης, Ανυφαντάκης, Ντελία, Κορδονούρης, Πετράς, Ανωγειαννάκης, Λυκούδης, Φουκαράκης, Πλουσής, Γκάτσης, Έκελμανς, Ιερωνυμάκης. [ Crete Plus.gr]

Γλυφάδα - Ρούβας [2 - 1]

ΓΛΥΦΑΔΑ: Χώνος,Χατζηισαΐας, Νικόλτσης, Καϊμακαμούδης, Τσιρογιάννης ,Κολοτούρος, Καρλιαμάς, Ζαχαράτος, Μουστόγιαννης, Καζαντζής, Κοντής

ΡΟΥΒΑΣ: Χριστοδουλάκης, Κορδονούρης, Σεντεμέντες, Ανυφαντάκης, Ντελία, Ταβλαδωράκης, Πετράς, Τζιράκης, Ανωγειαννάκης, Λυκούδης (46’ Έκλεμανς), Φουκαράκης


Ο Καϊμακαμούδης στο 35’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Αθήνας. Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Κρήτης ισορρόπησε το παιχνίδι, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 82’ με τέρμα του Γκάτση.

Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως, δεν κράτησε για πολύ, καθώς τρία λεπτά αργότερα, ο Μουστόγιαννης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας τη σημαντική νίκη στην ομάδα του.
[OnSport.gr]

 Athletic Radio 104.2 LIVE Γλυφάδα - Ρούβας



Ο προπονητής του Ρούβα Αντώνης Δρακόπουλος επεσήμανε στο sporfm.gr

«Το παιχνίδι μας αφήνει πίκρα, γιατί η ομάδα έδειξε ότι μπορούσε να ανταπεξέλθει συνολικά, και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε βελτιωθεί στην ανάπτυξη, όμως πρέπει να γίνει κτήμα σε όλους ότι πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Αναγκαστικά το αφήνουμε πίσω και επικεντρωνόμαστε στον εντός έδρας αγώνα με την Προοδευτική για να επιστρέψουμε στη νίκη».

Football League 2 / 2ος όμιλος / 3η αγωνιστική 
Αχαρναϊκός - Πανηλειακός [3 - 1]
Αστέρας Μαγούλας - Επισκοπή [2 - 1]
Γλυφάδα - Ρούβας [2 - 1]
Προοδευτική - Καλαμάτα [0 -1]
AO Χανιά - Παναιγιάλειος [0-1]
Κόρινθος - Φωστήρας [1-1]
Ρεπό: Εθνικός Αστέρας

Η επόμενη (4η) αγωνιστική 18/11 - Νότιος Όμιλος
Αστέρας Μαγούλας-Αχαρναϊκός
Χανιά-Επισκοπή
Καλαμάτα-Κόρινθος
Παναιγιάλειος-Φωστήρας
Πανηλειακός-Γλυφάδα
Ρούβας-Προοδευτική
Ρεπό: Χανιά




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...