30 March 2012

Ρούβας - Προοδευτική [28.03.2012.]

CreteSports.gr 
Ένα νευρικό πρώτο μέρος με τους παίκτες των δυο ομάδων να παλεύουν σε κάθε φάση και ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις εστίες. Ο Ρούβας ξεκίνησε καλά με έλεγχο της μπάλας και πίεση ψηλά, με τον Φουκαράκη και τους πολύπειρους Ρουμπάκη – Κορδονούρη να είναι η ψυχή του ‘γαλάζιου’ κέντρου. 
Η Προοδευτική ήταν πιο ουσιαστική με τον Αλεξίου και τον Αργυρό να προσπαθούν χωρίς όμως και να απειλούν τον Καλομοίρη. Έπρεπε να φθάσουμε στο 42’ για να έρθει η πρώτη επικίνδυνη στιγμή: η σέντρα του Σάμιου από τα αριστερά που βρήκε τον Γιαννακάκη και χτύπησε το δοκάρι του Καλομοίρη. Λογικό το 0-0 του πρώτου μέρους.
Ρούβας - Προοδευτική [0-0]
Ρούβας - Προοδευτική [0-0]
Και το δεύτερο ημίχρονο πάντως , ελάχιστα είχε να προσφέρει στους περίπου 350 φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου της Γέργερης.
Οι δυο ομάδες αδυνατούσαν να αλλάξουν τη μπάλα περισσότερες από δυο - τρεις φορές και ήταν το προσωπικό πείσμα του καθενός -όπως κατεξοχήν μπορεί να ειπωθεί για τον Φουκαράκη- που δημιουργούσε καταστάσεις έξω από τις δυο περιοχές. 
Και λέμε "έξω" από τις περιοχές των δυο ομάδων, διότι ελάχιστες φορές ο κίνδυνος υλοποιήθηκε έτσι που να χρειαστεί να 'πιάσουν δουλειά' οι τερματοφύλακες. Ο Κορδονούρης στο 57' είδε μια σέντρα-σουτ που επιχείρησε να κοντράρει σε αμυνόμενο και να περνά ελάχιστα έξω από την εστία, ενώ ο Φουκαράκης στο 61ο έπιασε ένα επικίνδυνο διαγώνιο σουτ  που απείλησε τον Αρχοντάκη. 
Στο 74' ήρθε η φάση που λίγο έλειψε να βάλει φωτιά στο παιγνίδι: ο Αντωνάκης έγινε κάτοχος της μπάλας από μεταβίβαση του Κορδονούρη και ανατράπηκε καθαρά. Μετά από προσεκτικό έλεγχο όμως, η κάμερα δείχνει ότι πρόκειται για επαφή οριακά έξω από την περιοχή της Προοδευτικής.
Κακός για τον αγώνα ο διαιτητής κ.Ντοκάκης που δεν άφηνε τους παίκτες να αποκτήσουν ρυθμό κι έδειχνε ανίκανος να διαχειριστεί το 'πλεονέκτημα'.

Γ εθνικη - Αποτελεσματα
Ρούβας-Προοδευτική [0-0]
Ηλυσιακός-Πανηλειακός [1-0]
ΑΟ Γλυφάδας-Αστέρας Μαγούλας [0-0]
Καλαμάτα-Ζάκυνθος [1-0]


Το τελικό 0-0 στη Γέργερη, δεν άφησε ικανοποιημένο ούτε τον Ρούβα, ούτε τη Προοδευτική. Αμφότερες οι ομάδες πήραν από έναν βαθμό, όσο περνάνε οι αγωνιστικές, όμως, πλησιάζουν τη ζώνη του υποβιβασμού. 
Οσο για το παιχνίδι χθες, καλύτερη ομάδα υπήρξε κι αυτός ήταν ο Ρούβας που είχε δοκάρι και ευκαιρίες. 
Το αξιοσημείωτο, πάντως, είναι το πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι στο 74' και το οποίο δεν δόθηκε, με αποτέλεσμα να αποβληθεί λόγω διαμαρτυριών ο προπονητής των γηπεδούχων, Γιάννης Ταουσιάνης.

ΡΟΥΒΑΣ: 
Καλομοίρης, Ανυφαντάκης, Κορδονούρης, Πατελής, Τζιράκης, Σταθόγλου, Ρουμπάκης, Φουκαράκης, Παπαχρήστος, Γιαννακάκης (68 Αντωνάκης), Πουλάκης (57 Μαραγκάκης).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: 
Αρχοντάκης, Χαλκιάς, Παπανικόλας, Κουμεντάκος, Σάμιος (85' Βασιλάκος, Αργυρός, Αλεξίου, Λύγκος, Μπέλερη, Μπερνιδάκης (68' Μηνάς) , Σουλελές (82' Χατζηγεωργαλής)



Ζήτησε συγνώμη ο Ταουσιάνης
Συγνώμη ζήτησε από τους παίκτες του ο τεχνικός του Ρούβα Γιάννης Ταουσιάνης για την αποβολή του από τον αγωνιστικό χώρο στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης με την Προοδευτική. 
Ζητώ συγνώμη από τους παίκτες μου που δε μπόρεσα να τους βοηθήσω στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά, επειδή αποβλήθηκα, αφού διαμαρτυρήθηκα κάπως έντονα. Ένιωθα πως με έπνιγε το δίκιο! 

Το παιχνίδι ήταν κακό. Υπήρξαν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες. Όταν ο αντίπαλος αγωνίζεται, όπως η Προοδευτική, λίγο ο αέρας και η εκνευριστική διαιτησία, μας στέρησαν ηρεμία και συγκέντρωση. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε την ταυτότητα που έχουμε στον αγωνιστικό χώρο. Μπήκαμε σε παιχνίδι, το οποίο χαρακτήρισαν οι προσωπικές μονομαχίες και οι μεγάλες μεταβιβάσεις τόνισε ο Γιάννης Ταουσιάνης.





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...