26 November 2012

(βίντεο) Κόρινθος - Ρούβας [25.11.2012]



 Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στο Νότιο Όμιλο της Football League 2 έμεινε ο Ρούβας που ηττήθηκε με 1-0 στο γήπεδο του Συνοικισμού από την Κόρινθο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ρούβας είχε αρκετά καλή παρουσία στο παιχνίδι και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο όπου βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες 0-0 η ομάδα της Γέργερης είχε τέσσερις καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ σε δύο περιπτώσεις με τον Γκάτση και σε μια του Ανυφαντάκη και του Ταβλαδωράκη.




Στο δεύτερο ημίχρονο η Κόρινθος βελτίωσε την εικόνα της και σε μια από τις ελάχιστες επιθέσεις της κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 71΄ με τον Τσουβαλτσίδη με τον Ρούβα να αντιδρά και πάλι αλλά να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σε ευκαιρίες που είχε με τον Γεωργόπουλο και τον Ανωγειαννάκη.



Το δυσάρεστο για το Ρούβα είναι ότι εκτός από την ήττα έχασε και δύο παίκτες στο παιχνίδι με την Κόρινθο καθώς αποχώρησε τραυματίας με τέσσερα ράμματα ο Γκάτσης ενώ χτύπησε και ο Τζιράκης στο γόνατο με τον τραυματισμό του να μην δείχνει τόσο σοβαρός σε πρώτη φάση.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Ντερτίλης, Φίλης, Παππάς, Σπυρόπουλος, Παπαευθυμίου, Λουμπαρδέας, Σουβατσίδης, Άλφας (86′ Ματεντζίδης), Κατσίκης (46′ Μαγδής), Αμπαδιωτάκης (63′ Τάνης).

ΡΟΥΒΑΣ: Λυράκης, Ιερωνυμάκης, Κορδονούρης, Ανυφαντάκης, Τζιράκης (80’ λ. τρ. Κίτσος), Πετράς, Ταβλαδωράκης, Γεωργόπουλος, Έλκεμανς (55′ Ανωγειαννάκης), Αντωνάκης, Γκάτσης (75′ λ. τρ. Φουκαράκης).

Συντάκτης: Μηνάς Αλμπαντάκης

Ο Αντώνης Δρακόπουλος μιλώντας στο athleticradio.gr είπε “μας αδικεί το αποτέλεσμα, χάσαμε από δύο φάσεις. Το πιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε τη νίκη με τον Παναιγιάλειο και κοιτάζουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι”.


Η (5η) αγωνιστική 15/11 / Νότιος Όμιλος:
Αχαρναϊκός - Γλυφάδα [3 - 0]
Εθνικός Αστέρας - Αστέρας Μαγούλας
Προοδευτική - Πανηλειακός [2 - 3]
ΑΟ Χανιά - Επισκοπή [3 - 6]
Κόρινθος - Ρούβας [1 - 0]
Παναιγιάλειος - Καλαμάτα [1 - 0]
Ρεπό: Φωστήρας


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Εθνικός Αστέρας - Αχαρναϊκός
Γλυφάδα - Προοδευτική
Αστέρας Μαγούλας - ΑΟ Χανιά
Πανηλειακός - Κόρινθος
Επισκοπή - Φωστήρας
Ρούβας - Παναιγιάλειος
Ρεπό: Καλαμάτα

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...