21 November 2012

(βίντεο) Ρούβας - Προοδευτική [18.11.2012]


ΡΟΥΒΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 0-4  (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΕΡΓΕΡΗΣ)
(1' Μπέλερης σουτ, 50' Αργυρίου κεφ, 53', 64' Λέκκας σουτ)

Ρούβας (Αντώνης Δρακόπουλος): Χριστοδουλάκης, Κορδονούρης, Σεντεμέντες, Ανυφαντάκης, Τζιράκης (71' Κίτσος), Γεωργόπουλος, Ταβλαδωράκης, Έκελμανς (51' Αντωνάκης), Φουκαράκης, Πετράς (54' Γκάτσης), Ανωγειανάκης.

Προοδευτική (Αντώνης Καλαμάκης): Μουκέας, Κουσουρής, Χόρτσας, Παπανικόλας, Μπέλερης, Μακαρόνας (65' Κουρτάνοβιτς), Λέκκας (82' Μουστάκας), Γρίβας, Κόλιος, Κακαράς, Αργυρίου (72' Παναγιωτόπουλος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σχίζας (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλάκης, Τζάκος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ανυφαντάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΔΗΛΩΣΕΙΣ: “Χαζό να μιλάμε μετά το 4-0” είπε ο Δρακόπουλος


Σοκαρισμένος εμφανίστηκε μετά το παιχνίδι ο Αντώνης Δρακόπουλος. Ο προπονητής του Ρούβα μίλησε επειδή είχε την υποχρεώση να το κάνει αλλά ήταν φανερό ότι τα λόγια έβγαιναν με δυσκολία από το στόμα του. Ο κ. Δρακόπουλος τόνισε:

«Μετά από ένα σκορ 4-0 μέσα στην έδρα σου θα ήταν αν μη τι άλλο «χαζό» να μιλήσω για το παιγνίδι. Παρ' όλα αυτά όμως, θεωρώ ότι ήταν το πρώτο παιγνίδι στο οποίο μπήκαμε δυνατά από το πρώτο λεπτό. Το πρώτο παιγνίδι στο οποίο δημιουργήσαμε τουλάχιστον 12 ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν είχαμε ούτε τύχη ούτε το καθαρό μυαλό και δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σε 1-1. Όταν πλέον στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου είδαμε ότι είχε γίνει 0-2, αλλάξαμε εντελώς την τακτική μας. Παίξαμε με δυο επιθετικούς συν δυο ακραίους, γυρίσαμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς κι ανεβάσαμε έναν παίκτη ακόμη στο κέντρο. Δυστυχώς όμως, κακές στιγμές και κάποια σοβαρά λάθη δε μας επέτρεψαν να πετύχουμε ένα τέρμα και να είμαστε κοντά στο σκορ. Όσες φορές καταφέραμε να βάλουμε τη μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε μεγάλα ρήγματα, πολλές ευκαιρίες και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο».

Και ο τεχνικός του Ρούβα κατέληξε: «Έρχεται μια πολύ δύσκολη τριάδα αγώνων όπου θα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Να συγκεντρωθούμε και να είμαστε πιο πειθαρχημένοι».

Προσοχή! Αυτό το άρθρο έχει συνέχειες ...
Παρακαλώ χρησιμοποιείστε τα παρακάτω links για να τις διαβάσετε.
Είδε… αστεράκια ο Ρούβας από την Προοδευτική
ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ: «Αισθάνομαι ντροπή για την ήττα»
ΔΗΛΩΣΕΙΣ: “Χαζό να μιλάμε μετά το 4-0” είπε ο Δρακόπουλος
Στην ουρά ΑΟΧ και Ρούβας

Η (4η) αγωνιστική 18/11 / Νότιος Όμιλος:

Αστέρας Μαγούλας-Αχαρναϊκός 2-1
Καλαμάτα-Κόρινθος 0-0
Παναιγιάλειος-Φωστήρας 1-0
Πανηλειακός-Γλυφάδα 4-1
Ρούβας-Προοδευτική 0-4
Ρεπό: Χανιά


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αχαρναϊκός-Γλυφάδα
Εθνικός Αστέρας-Αστέρας Μ.
Προοδευτική-Πανηλειακός
ΑΟΧ-Επισκοπή
Κόρινθος-Ρούβας
Παναιγιάλειος-Καλαμάτα
Ρεπό: Φωστήρας


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...