21 September 2011

Creta Pergola ΠΑΟΚ - ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ [0-1] στον Κρουσώνα

Με σκορ 0-1 επικράτησε ο Ρούβας  σε φιλικό που έγινε σήμερα  το απόγευμα. Στον κρουσώνα Σε μία αναμέτρηση χωρίς πολλές φάσεις, η οποία πήγε κυρίως στις δυνατές μονομαχίες, ο Creta Pergola ΠΑΟΚ ηττήθηκε 0-1 στον Κρουσώνα από τον Ρούβα.
Η ομάδα του Μύρωνα  Σηφάκη είχε κατά διαστήματα καλή παρουσία στο παιχνίδι ενώ πέτυχε το γκολ στο 50’. 
Μετά από κτύπημα κόρνερ του Ρηγάκη  η μπάλα έφτασε στον σωστά κινούμενο στο δεύτερο δοκάρι Ανυφαντάκη πού με κοντινό πλασέ χρήστηκε σκόρερ διαμορφώνοντας έτσι και το τελικό σκόρ για τον αγώνα. Ο Ρούβας δεν έπιασε σούπερ απόδοση αλλά φαίνεται ότι οι φωνές του Μύρωνα Σηφάκη μετά την τριάρα στη Βιάννο έκαναν καλό στους παίκτες, που αντιμετώπισαν με σοβαρότητα το παιχνίδι. 
Ο Ρούβας αύριο έχει ρεπό και οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις από την Παρασκευή με σκοπό να προετοιμαστούν για το πρώτο επίσημο αγώνα Τις ομάδος  την επόμενη Τετάρτη με αντίπαλο την ομάδα του Ζαρού στον τελικό του ΣΟΎΠΕΡ  ΚΑΠ  στο στάδιο των ΜΟΙΡΩΝ.

Ρούβας: Καλομοίρης(45Χριστοδουλάκης),Μασαούτης(45Λαγουδάκης, Καραγιαννίδης (45' Ανυφαντάκης), Κατσαμπελίδης(45' Μπριλλάκης), Τζιράκης (45' Καραταράκης),Ξημεράκης(45’ Σταθόγλου) Πλουσής, Περογαμβράκης (45 Ρηγάκης ',Ταχματζίδης, (45'Γιαννακακης70’Μπελίτσας)-΄Μπελιτσας{45’Κοντάκης) Αντωνάκης(45’Φουκαράκης)

Νίκη του Ρούβα 1-0 στον Κρουσώνα επί του ΠΑΟΚ -> http://www.sporfm.gr/permalink/17606.html

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...