13 June 2012

Ο Ρούβας είναι άρμα ανάπτυξης για την περιοχή. Διαφημίζει την Κρήτη, το χωριό και την Μεσαρά

Στον Ρούβα έκαναν τον απολογισμό τους για τη χρονιά που πέρασε, με συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Άπαντες δήλωσαν ικανοποιημένοι, ενώ εξέφρασαν την πεποίθησή τους πως την ερχόμενη περίοδο τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα.
 Συνέντευξη Τύπου ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ - ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ

Στην συνέντευξη τύπου διάρκειας σχεδόν δύο ωρών, οι άνθρωποι της ομάδας της Γέργερης ανέλυσαν σε επαγγελματικά πρότυπα την φετινή πορεία που την έφερε στα… όρια της υπέρβασης και της συμμετοχής στα πλέι οφ ανόδου. 

Ο πρόεδρος του Ρούβα Μανώλης Αναστασάκης, ο τεχνικός διευθυντής Μανώλης Μουζουράκης και βεβαίως ο Γιάννης Ταουσιάνης που έκαναν τον απολογισμό της φετινής περιόδου – ο καθένας από το δικό του πόστο – καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ήταν μια χρονιά, πέρα ως πέρα πετυχημένη.[1] Athletic Radio 104.2

Γιάννης Ταουσιάνης
ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ [Γιάννης Ταουσιάνης] Press conference season 2011/12 Football League2 Greece
Στις 16 αγωνιστικές υπήρξε αυτή η συγκεκριμένη προσπάθεια και οι αλλαγές στο ρόστερ. Αγωνιστικά ήταν μια 100% πετυχημένη χρονιά αφού σε 16 αγωνιστικές και 4,5 μήνες κατάφερε αυτό που τον Ιανουάριο φάνταζε πολύ δύσκολο που ήταν η παραμονή και έφτασε κοντά στην συμμετοχή της στα πλέι οφ που θα ήταν η ύψιστη τιμή για τον Ρούβα.

Ήταν ένα πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών, με λίγες αγωνιστικές, με παιχνίδια και ομάδες που ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να κερδίσει η μια την άλλη. Δεν χρειάστηκε να φτάσει ο Μάιος για να δοθούν οι τελικοί αφού είχαν ξεκινήσει ήδη.

Η προσπάθεια ξεκίνησε με ένα θετικό σερί 6 αγωνιστικών. Στις πρώτες αγωνιστικές στηριχθήκαμε στην ψυχολογία που μας έφερε τα θετικά αποτελέσματα και ήδη από τότε άρχισαν να φαίνονται οι πτυχές της ομάδας. Δεν ένιωσα σε καμία περίπτωση ότι η ομάδα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμού και αυτό το διαπίστωσα απο την πρώτη στιγμή που είδα την ομάδα από την κερκίδα. Αυτό στηρίχθηκε στο οικογενειακό κλίμα, την σύμπνοια και την δουλειά που κάναμε.
Συνέντευξη Τύπου ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ - ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ Press Conference Season 2011/12 Football League2 Greece Crete
O τεχνικός διευθυντής Μανώλης Μουζουράκης και ο Γιάννης Ταουσιάνης
Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μας για την συνεργασία που είχαμε γιατί ήταν άψογοι και επαγγελματίες. Φέτος μας χάρισαν περισσότερες χαρές παρά λύπες. Αισθανόμασταν πολύ όμορφα για τις στιγμές που ζήσαμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου, τον Τόλη Παπακώστα και τον Άγγελο Γερανούδη. Τον Γιώργο Τζοάνο, τον Απόστολο Φρυγάδη, τον ιατρικό τιμ και τον Μύρωνα Σηφάκη που προετοίμασε έτσι την ομάδα ώστε εγώ να μπορώ να κάνω κάποια πράγματα.

Τον κόσμο της ομάδας που ίσως η διοίκηση περίμενε περισσότερη προσέλευση όμως δεν μπορώ να κρύψω την συγκίνηση μου για το γεγονός ότι ποτέ σε εκτός έδρας δεν είχαμε λιγότερους από 50 φιλάθλους και η ομάδα δεν αισθάνθηκε ποτέ ότι παίζει μόνη."

ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ - ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ Press Conference Season 2011/12 #Football League 2 #Greece #Crete


Μανώλης Μουζουράκης


Ο γενικός απολογισμός δεν μπορεί να είναι παρά μόνο θετικός. Ο στόχος που είχαμε θέση επιτεύχθη αλλά και διοικητικά αφού είμαστε οικονομικά σε πολύ καλό επίπεδο. Μια ομάδα πρωτοεμφανιζόμενη έχει να δώσει αρκετά πράγματα ακόμα. 

Ο Ρούβας συμπλήρωνε τα 50 χρόνια της ιστορίας του οπότε και για αυτόν τον λόγο η περσινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα σημαδιακή κατακτώντας το πρωτάθλημα, το κύπελλο και στην συνέχεια του Σούπερ Καπ.


Τα καταφέραμε και στο οικονομικό κομμάτι. Δεν τα πήγαμε το ίδιο καλά και στον οργανωτικό τομέα, όμως ακόμη φτιάχνουμε πράγματα και του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία που είχαμε. Ο Μύρωνας Σηφάκης αποτελεί κεφάλαιο για τον Ρούβα. Ήρθε σε μια περίοδο που η ομάδα βρισκόταν 7 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση όμως στην συνέχεια κατορθώσαμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. 

Εγώ παράλληλα είχα την τύχη να συνεργαστώ με αυτήν την προσωπικότητα του Κρητικου ποδοσφαίρου και έμαθα πάρα πολλά από εκείνον. [1] 

Δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα – ηλεκτρονική εφημερίδα ΠΑΕ Ρούβας ώστε να αναδείξουμε την Κρήτη. Θέλω να πω ότι ο Ρούβας προσπαθεί να βρεθεί όσο πιο σύντομα μπορεί στην θέση που πρέπει να βρεθεί ώστε να αισθάνεται επαγγελματίας. 

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τον Μανώλη Κουτεντάκη που με έχει εμπιστευτεί τα τελευταία 3, 5 χρόνια, το νέο πρόεδρο Μανώλη Αναστασάκη, τον Γιάννη Ταουσιάνη αλλά και τον Αντώνη Πρινιανάκη. [1]

Τα τελευταία 3.5 χρόνια φαίνεται πως τα αργά και σταθερά βήματα που ακολουθούμε και οι σωστές μας επιλογές, έχουν ωφελήσει την ομάδα. Την επομένη περίοδο ο Ρούβας θα είναι ακόμη πιο δυνατός». [2] 
Συνέντευξη Τύπου ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ - ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ Press Conference Season 2011/12 Football League2 Greece Crete
 Συνέντευξη Τύπου ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ - ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ

Μανώλης Αναστασάκης


Ο Ρούβας είναι άρμα ανάπτυξης για την περιοχή. Διαφημίζει την Κρήτη, το χωριό και την Μεσαρά. Είμαστε μια σοβαρή εταιρεία, η οποία κατάφερε ν' ανταπεξέλθει μέσα από πολλές δυσκολίες και στο οικονομικό κομμάτι.
Ο πρόεδρος του Ρούβα Μανώλης Αναστασάκης αφού ευχαρίστησε ονομαστικά όλους όσους συμμετείχαν είτε στήριξαν την προσπάθεια του Ρούβα

"Αποφασίσαμε να στηρίξουμε το “Χαμόγελο του Παιδιού” βάζοντας το στο πίσω μέρος της φανέλας μας και δυστυχώς φέτος δεν μπορέσαμε να κάνουμε όσα πράγματα θέλαμε να κάνουμε.

Στην πορεία οργανωθήκαμε, αποκτήσαμε εμπειρίες και εγώ θέλω να ζητήσω συγνώμη για όσα λάθη έκανα.

Άφησα τελευταίο τον Μανώλη Μουζουράκη που περάσαμε μαζί όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε κατά την διάρκεια της χρονιάς. "

Σκοπεύουμε να προχωρήσουμε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου όπου θα βάλουμε στην ομάδα και νέους ανθρώπους. Οι οικονομικές συγκυρίες είναι πολύ δύσκολες και περιμένουμε να τελειώσουν οι εκλογές για να δούμε πως θα πορευτούν.
Χρειάζονται κάποια πράγματα και να πούμε ότι υπάρχουν κάποιοι ανθρώποι που θέλουν να μπουν στην εταιρεία και δεν γνώριζαν πριν τον Ρούβα.

Ο πρόεδρος του Ρούβα Μανώλης Αναστασάκης αφού ευχαρίστησε ονομαστικά όλους όσους συμμετείχαν είτε στήριξαν την προσπάθεια του Ρούβα

Και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «σκοπεύουμε να προχωρήσουμε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου όπου θα βάλουμε στην ομάδα και νέους ανθρώπους.
Οι οικονομικές συγκυρίες είναι πολύ δύσκολες και περιμένουμε να τελειώσουν οι εκλογές για να δούμε πως θα πορευτούν.

Χρειάζονται κάποια πράγματα και να πούμε ότι υπάρχουν κάποιοι ανθρώποι που θέλουν να μπουν στην εταιρεία και δεν γνώριζαν πριν τον Ρούβα.
Αρχικό μετοχικό κεφάλαιο ήταν ύψους 60.000 και μπορούμε να το αυξήσουμε ακόμα παραπάνω, δηλαδή έως 150.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα: 
[1]  Athletic RADIO  104.2   “Ο Ρούβας μεγαλώνει συνεχώς”
[2] Nea Krntn   Επιτυχημένη η χρονιά για τον Ρούβα 
[3] CretaLive    "Ακόμα πιο δυνατός του χρόνου ο Ρούβας"
[4] Κρήτη ΣΠΟΡ FΜ 87.6   Απόλυτα επιτυχημένη χρονιά για τον Ρούβα σε όλα τα επίπεδα
[5] Crete Sports   Απολογισμός με χαμόγελα
[6] OnSports   Θετικός ο απολογισμός στον Ρούβα
[7] Athletic RADIO  104.2   Νέο… γκολ από τον Ρούβα
[8] ΠΑΤΡΙΣ   Στάθηκε όρθιος και θέλει να ψηλώσει περισσότερο
[9] ΠΑΤΡΙΣ   Καλή διάθεση για παραμονή Ταουσιάνη
[10] ΠΑΤΡΙΣ   ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ: “Θετικό ταμείο, ισχυρή προοπτική” 

Συνέντευξη Τύπου ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ - ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ Press Conference Season 2011/12 Football League2 Greece Crete
 Συνέντευξη Τύπου ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ - ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...