26 June 2012

Fair Play; Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κύριο Σήφη Κορωνάκη


Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κύριο Σήφη Κορωνάκη
«Λάβρος» κατά του Σήφη Κορωνάκη ο γενικός διευθυντής του Ρούβα Μανώλης Μουζουράκης που με δήλωση του τονίζει ότι είναι στην διάθεση του προέδρου της ΠΑΕ για να τον συμβουλεύσει πως… διοικούν έναν επαγγελματικό σύλλογο!

Στην ομάδα της Γέργερης δεν είδαν με «καλό μάτι» την κίνηση του Σήφη Κορωνάκη να συζητήσει με τους τρεις ποδοσφαιριστές που – τυπικά – δεν έχουν μείνει ακόμα ελεύθεροι και ενώ βρίσκονται σε συζητήσεις για την παραμονή τους.

Ο Μανώλης Μουζουράκης με δήλωση του αναφέρει μεταξύ άλλων με… ειρωνική διάθεση ότι «βρισκόμαστε πλάι στον Σήφη Κορωνάκη για οποιαδήποτε φιλική συμβουλή χρειάζεται για τον τρόπο με τον οποίο διοικείται μια ΠΑΕ. Καλή επιτυχία στο έργο που έχει αναλάβει».

Αναλυτικά η δήλωση του

«Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κύριο Σήφη Κορωνάκη και το έργο που έχει αναλάβει και σαν πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής. Είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια που κάνει για να σώσει τον ΟΦΗ από την κατάσταση που έχει περιέλθει. Ευχόμαστε σε όποιους από τους παίκτες επιλέξουν να αγωνιστούν στον ΟΦΗ, να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να βοηθήσουν την ομάδα να βρει το χαμένο κύρος τους. Βρισκόμαστε πλάι στον Σήφη Κορωνάκη για οποιαδήποτε φιλική συμβουλή χρειάζεται για τον τρόπο με τον οποίο διοικείται μια ΠΑΕ. Καλή επιτυχία στο έργο που έχει αναλάβει».

πηγή: gentikoule.grhttp://www.gentikoule.gr/podosfairo/37670-brazoun-ston-rouba-me-ton-sifi-koronaki

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...