14 October 2012

(βίντεο) Ρούβας - ΟΦΗ στο Τυμπάκι [13.10.2012.]

O ΟΦΗ επικράτησε με 3-0 του Ρούβα, σε φιλική αναμέτρηση στο Τυμπάκι.

Ρούβας - ΟΦΗ στο Τυμπάκι
 Ρούβας : Χριστοδουλάκης (68΄ Γκολέμης), Ταβλαδωράκης (77΄ Κίτσος), Ανυφαντάκης, Σεντεμέντες (50΄ Γκονζάλες), Λουμπάκης (80΄ Παναγιωτίδης), Πετράς (89΄ Ντελία), Κορδονούρης, Χατζησάββας (63΄ Έκελμανς), Αντωνάκης (53΄ Λυκούδης), Γκάτσης (53΄ Φουκαράκης), Ανωγειαννάκης (66΄ Πλουσής)

Ρούβας - ΟΦΗ στο Τυμπάκι
 ΟΦΗ : Γουναρίδης, Ζαχαράκης Βάντο, Σαρ, Σόουζα, Βερόν , Ιωαννίδης, Ζορμπάς, Βιτώρος, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι : Αγριμάκης, Κουρδάκης, Βάντο (66΄ Ροβίθης), Σαρ, Χαριτωνίδης, Μπανούσης, Χατζηκοσμάς, Λαμπρόπουλος, Καπουράνης, Περογαμβράκης, Νύκταρης.


Ρούβας - ΟΦΗ στο Τυμπάκι

Τα τέρματα του μέχρι ώρας 3-0 για τον ΟΦΗ
1 - 0
6’ κεφαλιά πάσα και βολ-πλανέ του Βερόν στο αριστερό παραθυράκι του Χριστοδουλάκη
2 - 0
17’ διαγώνιο σουτ απο το ύψος της περιοχής του Παπάζογλου
3 - 0
84’ ελίχθηκε στην περιοχή ο Ροβύθης, σούταρε δυνατά κι η μπαλα στα δίχτυα

Ρούβας - ΟΦΗ στο Τυμπάκι

Στο γήπεδο του Τυμπακίου βρέθηκε αρκετός κόσμος προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά αυτό το σημαντικό φιλικό για την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από το Ρούβα καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά το ότι το συγκεκριμένο φιλικό δεν μπορεί να κριθεί σαν τεστ ετοιμότητας για το κρητικό ντέρμπι με τον Πλατανιά ο ΟΦΗ έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή φόρμα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Από την ομάδα του Ν. Αναστόπουλου πολύ καλή απόδοση στο πρώτο μέρος είχαν οι Βιτώρος , Κουτσιανικούλης, Ιωαννίδης και Βερόν , ενώ στο δεύτερο μέρος ξεχώρισαν οι Κουρδάκης, Περογαμβράκης και Καπουράνης.

Από την άλλη ο Ρούβας λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος έδειξε κάποια καλά στοιχεία αλλά φανέρωσε αδυναμίες περισσότερο στο επιθετικό κομμάτι και στην κυκλοφορία της μπάλας ενώ στην άμυνα τα πήγε καλύτερα παρά τα τρία τέρματα που δέχθηκε. 

Από την ομάδα της Γέργερης αρκετά καλός ήταν ο έμπειρος Βενιζέλος Ανυφαντάκης πίσω στην άμυνα ενώ θετική εμφάνιση πραγματοποιήσε παίζοντας σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο ο Δομίνηκος Πλουσής.

Πριν από την έναρξη του αγώνα τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την διοίκηση του Ρούβα οι Νίκος Αναστόπουλος και Πέτρος Μαρινάκης.


Άψογη ήταν η φιλοξενία των ανθρώπων του Ρούβα στην αποστολή του ΟΦΗ καθ΄όλη την διάρκεια της παραμονής της στην περιοχή της Μεσαράς.

Στο γήπεδο και μετά το τέλος του ματς οι άνθρωποι της ομάδας της Γέργερης πρόσφεραν γλυκά και φρούτα στα μέλη της αποστολής, ενώ αργότερα παρέθεσαν δείπνο στους παράγοντες του ΟΦΗστην πανέμορφη παραλία του Κόκκινου Πύργου.

Η διοίκηση του ΟΦΗ με ανακοίνωση της ευχαριστεί θερμά τον Ρούβα για την φιλοξενία και τονίζει ότι η φιλία ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ θα παραμείνει ως σταθερή αξία για πολλά, πολλά χρόνια.



Δεν έμεινε και τόσο πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του στο φιλικό με τον ΟΦΗ ο τεχνικός του Ρούβα Αντώνης Δρακόπουλος.

Ο 44χρονος προπονητής στην τοποθέτηση του για την εικόνα του Ρούβα στο φιλικό με τον ΟΦΗ τόνισε: «Αποφασίσαμε μια εβδομάδα πριν τελειώσει το πρωτάθλημα να δώσουμε ένα φιλικό με ομάδα από την Super League για να δούμε τον βαθμό ετοιμότητας μας.

Χρειαζόμαστε ακόμα αρκετή δουλειά γιατί αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήτανε ότι μπήκαμε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο μουδιασμένα και έτσι χρειάστηκε χρόνος για να μπούμε στο ρυθμό του αγώνα. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι  και κυκλοφορήσαμε καλύτερα τη μπάλα.

Η ομάδα αρχίζει και καταλαβαίνει κάποια πράγματα στα οποία έχουμε δουλέψει όλο το διάστημα που είμαι στην ομάδα, αλλά σίγουρα θέλουμε ακόμη περισσότερη δουλειά ώστε να διορθώσουμε κάποια λάθη και να βελτιώσουμε την απόδοση μας σε κάποια πράγματα.

Αναφορικά με τον στόχο του Ρούβα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League 2: «Ο στόχος του Ρούβα στο φετινό πρωτάθλημα είναι να μπορέσει να μείνει στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Από εκεί και πέρα εμείς ήμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά έτσι ώστε να μπορέσουμε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και από εκεί και πέρα ότι μας αναλογεί να έχουμε την ετοιμότητα και την δύναμη να το διεκδικήσουμε.»

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...