23 April 2013

(βίντεο) Αστέρας Μαγούλας - Ρούβας [21.04.2013.]

Αστέρας Μαγούλας - Ρούβας 2-2

Αστέρας Μαγούλας: Mπαλασάκης, Στρατομήτρος (78' Παγώνης), Μπιμπίρης (62' Κορνελάτος), Χάλαρης,Τριάντος, Εβερετ, Ιακωβάκης, Χρυσάφης, Γαρουφαλιάς, Μαρίνου,Δημητριάδης.

Ρούβας: Λυράκης,Γούσιος (66' Χατζησάββα), Κίτσος, Ανυφαντάκης, Κεφαλούκος,Μουρατίδης, Κορδονούρης,Βάσος(66' Ελκεμανς), Αντωνάκης(57' Λυκούδης), Φουκαράκης, Παντέλης.

Διαιτητής: Nικολόπουλος (Μεσηνίας)
Αστέρας Μαγούλας - Ρούβας 

Ανταπόκριση: Mάνος Χρυσός
Απόδοση: Γιώργος Κορτσιδάκης

Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην Ελευσίνα ο Ρούβας απο τον Αστέρα Μαγούλας, αλλά είχε τα ψυχικά αποθέματα με δτο πεναλτι να ισοφαρίσει το παιχνίδι (2-2), να πετυχαίνει γκόλ στις καθυστερήσεις που ακυρώθηκε ώς οφσάιντ και τελικά να μένει με την πίκρα ότι θα μπορούσε να πάρει και τους τρείς βαθμούς που θα τον έβαζαν σε τροχιά ανόδου.  Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι η ομάδα της Γέργερης, άργησε να ξυπνήσει, αν και δέχθηκε τα γκόλ κόντρα στη ροή του αγώνα, καθώς στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν καλύτερη απο τον αντίπαλο της.Αν είχε μετρήσει το γκόλ του Ανυφαντάκη στις καθυστερήσεις, θα μιλούσαμε για μια μεγάλη ανατροπή, η οποία τελικά έμεινε στη μέση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13' με τον Ιακωβάκη. Εκαναν το 2-0 στο 61 με πέναλτι του Μπιμπίρη. Ο Ρούβας μείωσε στον 73' με πέναλτι του ΚΟρδονούρη. Ισοφάρισε στο 84' με πέναλτι του Παντέλη, πίεσε για την ανατροπή στο τέλος, αλλά το 2-2 έμεινε τελικά καθώς ο βοηθός ακύρωσε ώς οφσάιντ το γκόλ του Ανυφαντάκη.

16 April 2013

(βίντεο) Ρούβας - Επισκοπή [14.04.2013.]

 Ρούβας - Επισκοπή 1 - 1 (41'  Φουκαράκης - 80' Τριανταφύλλου)
Ρούβας: Λυράκης,Πετράς,Σεντεμέντες,Ανυφαντάκης,Κίτσος,Κεφαλούκος(λ.τ. 75' Χατζησάββας),Κορδονούρης,Μουρατίδης, Αντωνάκης (85' Ελκεμανς),Φουκαράκης,Παντελής.

Επισκοπή:Kαλογεράκης,Μαραθιανός,Ρουμπάκης,Πουλάκης (46' Μ. Aνωγειανάκης),
Φραντζεσκάκης(75'Τσέκος),Δελήμπασης,Κοζανίδης(84'Σουμπασάκης),Τριανταφύλλου,Αργυράκης,Ψωμάς,Ταχματζίδης.
Το 1-0 με Φουκαράκη ο Ρούβας
Ανταπόκριση: Aλέξης Χριστινάκης
Απόδοση: Γιώργος Κορτσιδάκης
Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι που έγινε στο Τυμπάκι, Ρούβας και Επισκοπή έμειναν στο 1-1 στο κρητικό ντέρμπι της Football league 2 που εξελίχθηκε σε μια αναμέτρηση με ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών και για τους δυο! Ειδικά στα τελευταία λεπτά έσπασαν καρδιές με τις δυο ομάδες να χάνουν κλασσικές ευκαιρίες, αλλά τελικά το 1-1, έμεινε μέχρι το τέλος.

01 April 2013

(βίντεο) Παναιγιάλειος – Ρούβας [31.03.2013.]

Παναιγιάλειος – Ρούβας 0-1 (31' Φουκαράκης)
Άλωση του Αιγίου από τον Ρούβα και ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη!

Με χρυσό σκόρερ τον Γιάννη Φουκαράκη, η ομάδα της Γέργερης κάνει πορεία πρωταθλητισμού κερδίζοντας τον πρωτοπόρο Παναιγιάλειο υποχρεώνοντας τον στην πρώτη ήττα μέσα στην έδρα του! 


Η εκπληκτική πορεία της ομάδας της Γέργερης συνεχίζεται διατηρώντας το αήττητο για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική και πλέον κάνει όνειρα εξάδας μιας και απέχει μόλις 3 βαθμούς!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...